Vores ansvar

Hvad skal du spise? Hvordan skal du træne? Hvor kommer kosttilskuddene fra? Er tilskuddene sikre? Er de klimasmarte? Vi hos Core Nutrition ønsker at gøre hverdagen så enkel som mulig for dig, og vi gør dette ved at tage vores ansvar for mennesker og miljø.

  • Kvalitet og tryghed
  • Miljøarbejde
  • Vores sociale ansvar

Vores produkter kontrolleres omhyggeligt på alle niveauer.

Kvalitet og tryghed

Når du køber produkter hos os hos Core Nutrition, vil vi have dig til at være sikker på at du altid får det bedste. Hele vores sortiment fra kosttilskud til træningstøj skal være af høj kvalitet, og vi vælger nøje, hvilke produkter vi har på lager. Vi laver altid egenkontrol på vores egne produkter, så snart vi modtager en ny batch, hvor vi nøje kontrollerer både smag og udseende. Alle produkter, vi bringer ind, sørger vi for, at de har en god udløbsdato, så du har tid til at bruge det, du køber hos os.

Vi har også et stort ansvar over for dig som kunde, så du kan føle dig sikker på, at du får sikre kosttilskud, der følger svensk lovgivning. Vi er imod doping og sørger for, at vores produkter ikke indeholder noget ulovligt, og kun lagerfører vores produkter i fabrikker, der ikke fremstiller produkter med ulovlige stoffer. Det er selvfølgelig vigtigt, at du, der træner og konkurrerer i forskellige sportsgrene, skal vide, at du får sikre kosttilskud, der kontrolleres omhyggeligt gennem alle faser.

Sikker produktionskæde

Vi følger alle retningslinjer, der findes fra Sveriges styrelse for fødevarer, Livsmedelsverket, som kan sammenlignes med den danske Fødevarestyrelse, med hensyn til indhold, men også med hensyn til håndtering af vores produkter. Vi opdateres konstant med den nyeste forskning, og vi følger også reglerne, der kommer fra EFSA (European Food Safety Authority).

Som medlem i Svensk Egenvård kan vi garantere dig som kunde, at vi følger de love, direktiver, forordninger og statslige regler, der regulerer handel med plejeprodukter. Det garanterer også, at vi følger brancheretningslinjerne for sikre produkter, hvilket betyder, at du som forbruger altid kan føle dig tryg ved at handle hos os.  

Ved fremstillingen af vores kosttilskud er arbejdsgangen ifølge HACCP-metoden, som kan oversættes til risikoanalyse. Med denne arbejdsmetode kontrolleres maden gennem hele produktionen, så den er sikker for dig som forbruger. Vi følger også GMP (Good Manufacturing Practice), som er et sæt regler for, hvordan fremstilling og emballering af mad og helsekost skal fungere.

Miljøarbejde

Vi ved, at alle mennesker har indflydelse på miljøet og ikke mindst os som en voksende virksomhed. Derfor synes vi, det er vigtigt, at vi tager vores ansvar. Vi vil også hjælpe dig som kunde med at træffe bæredygtige valg, og derfor arbejder vi konstant med miljømæssigt smarte løsninger både hvad angår produkter, transport og vores måde at arbejde på.

I dag er Danmark et af de lande, der bruger mest energi pr. person i verden, og ejendomme tegner sig for 40% af energiforbruget. For at reducere vores fodaftryk er vores kontor og lager placeret i en BREEAM-certificeret bygning, hvilket betyder, at det lever op til de høje krav til en miljøcertificeret bygning. Takket være dette reducerer vi virksomhedens energiforbrug, dels fordi vi får vores varme fra lokale industrier, bygningen har vandeffektive vandhaner, og alt vores affald sorteres og genbruges.

Vi stræber også efter at gøre alle transporter så korte og miljøvenlige som muligt. Det betyder, at vi altid prøver at vælge producenter, der er i Sverige. For yderligere at reducere vores klimapåvirkning har vi miljøvenlige forsendelsesmuligheder, herunder gennem cykelbud. Vi fremstiller også vores eget sortiment så lokalt produceret som muligt. Størstedelen af vores produktion finder sted i Sverige og resten i Europa. Vores kartoner er lavet af genbrugspapir, og vores flyers er trykt på miljøpapir, der er certificeret med FSC forest management certification, hvilket sikrer, at skoven behandles på en måde, der gavner både biodiversitet og menneskelige levevilkår. For at reducere mængden af plast overgår vi til at bruge mere miljøvenlige materialer som sukkerrør i vores krukker. Alt for at reducere vores miljøpåvirkning.

Vores kartoner er lavet af genbrugspapir.

Økologiske produkter

Core Nutrition er en certificeret forhandler af økologiske produkter i henhold til EU-forordningen om økologisk produktion og håndtering (EF) nr 834/2007. Gennem denne certificering kan vi sikre, at vores økologiske produkter inspiceres og opfylder de nuværende krav og love om økologisk landbrug og produktion. Vi er certificeret af inspektionsorganet KIWA (SE-EKO-01), som regelmæssigt inspicerer vores operationer. De er en uafhængig instans, der sikrer, at vi lever op til kravene og kan garantere vores kunder korrekt mærkede økologiske produkter.

Miljøvenlige produkter

Vores stempel Vegetarian Friendly sikrer, at indholdet er tilpasset dig, der ønsker at investere i vegetariske kosttilskud. Mange af vores produkter er også certificeret af Friend of the Sea, en organisation, der udfører uafhængig inspektion af mad, kosttilskud og akvakultur for at sikre, at de ikke har en skadelig virkning på hverken mennesker eller miljøet. Friend of the Sea er en pålidelig etiket og er blevet den førende certificering af sikre marine produkter, der ikke har en negativ indvirkning på vores have.

Vores sociale ansvar

Vi hos Core Nutrition ser ikke kosttilskud som en erstatning for almindelig mad. Vi går ind for en varieret kost med en vidunderlig blanding af forskellige fødevarer og opfordrer til bevægelse, motion og træning. Hvis du lever et stressende liv, træner meget, ikke får så meget frugt og grøntsager i dig, er veganer, er på kur eller ikke spiser så varieret, kan det være godt at supplere med et kosttilskud.

Sund livsstil

Vi tilskynder en sund livsstil, hvor motion og kost er en del af det, og hvor du kan bruge kosttilskud som et hjælpemiddel, et boost og supplement til at opretholde eller forenkle en sund hverdag og livsstil. Sund betyder forskellige ting for forskellige mennesker, og vi hos Core Nutrition synes, at en sund livsstil handler om at tage sig af sin krop, at give sin krop det, der føles godt for den, få nok vitaminer, træne for at føle sig godt tilpas, at få endorfiner og føle sig stærk i sin krop. Vi holder af god mad og kosttilskud, der kan supplere din hverdag og sikre dit indtag af vitaminer og mineraler, og vi synes, at det er vigtigt at finde den form for motion, som du elsker at udføre, og som du synes godt om. Vi synes, at motion og sundhed skal betyde, at du har det godt i din krop, giver den hvad den har brug for og træner efter dine mål og betingelser.

Vores sportslige engagement

Vi mener, at motion og bevægelse skal være en del af din hverdag og dit liv, så du kan leve et så langt og sundt liv som muligt. Derfor tager vi hånd om idræt og sport generelt og støtter forskellige sportsorganisationer, hold og enkeltpersoner, der gør det samme.

Gennem vores engagement og ved at sponsorere forskellige sportsgrene, håber vi at sprede glæden ved træning og vilje til at træne til både eliteidrætsudøvere og folk, der er interesserede i at træne generelt. Vi føler, at bevægelse, sport og motion bør være noget, som alle på en eller anden måde skal have mulighed for. Vi forsøger at opmuntre dette gennem vores forskellige sportsambassadører, sponsorering af forskellige konkurrencer og hold samt deltagelse og support ved forskellige træningsbegivenheder. Vi håber og tror, at vi gennem vores engagement, sponsorering og støtte til både hold og individuelle sportsgrene vil være i stand til at inspirere og motivere træning på alle niveauer.

Vi sponsorerer forskellige sportsgrene og idrætter.

Anti-doping

Da vi sponsorerer og har mange atleter på nationalt niveau, skal vi kunne garantere produkter, der ikke indeholder ulovlige stoffer, da disse atleter regelmæssigt og uanmeldt udfører dopingtest. Vi er imod doping og sørger for, at vores produkter ikke indeholder noget ulovligt. Derfor følger vi den svenske styrelse for fødevarer, Livsmedelverkets, anbefalinger for indholdet af produkterne og opbevarer kun vores produkter i fabrikker, der ikke fremstiller produkter med ulovlige stoffer. Vi udfører regelmæssigt egenkontrol for at kunne sikre og garantere, at vi leverer det, der er på etiketten. Vores produkter bruges derfor af mennesker på forskellige træningsniveauer, lige fra motionsudøvere til eliteudøvere og landshold.