Dette er Core Nutrition

Vi hos Core Nutrition mener, at aktive handlinger fører til mere sunde valg i hverdagen. For os starter det hele med dig som kunde og dine behov. Vi vil have dig til at finde det, du leder efter hos os, og vi ønsker et langsigtet forhold til dig. Derfor arbejder vi aktivt for at formidle træningsglæde og motivation, mens vi tilbyder produkter af højeste kvalitet, der vedrører alle områder af motion, sundhed, mad og skønhed. Vi har et stort ansvar for at formidle sunde og gode værdier, og vi gør dette ved at dele alt, hvad vi kan i forhold til motion og sundhed.

Vi ser ingen forhindringer, men kun muligheder, og i dag er tiden inde til at starte rejsen mod et sundere liv, uanset dine mål. Vi mener også, at alle har noget at bidrage med, og at alle kan dele noget. Forudsætningen er at spise rigtigt og træne godt - kroppen har brug for den rigtige energi, og motion fungerer bedst, hvis den er på det rigtige niveau.

Inspiration i fokus

Hos os er inspiration i fokus - vi vil altid inspirere og motivere til en sund og aktiv livsstil. Vores mål er at inspirere dig til at spise og motionere på en måde, der passer dig. Det er også vigtigt, at du starter fra dit niveau og dit mål - det skal være let at træffe sunde valg i hverdagen!

Ved at være den første til at skabe og indhente de nyeste trends og ved at være i spidsen for alt, hvad vi gør, tror vi, at der er noget, der passer til alle. Vi er også på stedet, hvor ting sker og ses i interessante sammenhænge, hvor motion og sundhed er i fokus, så du kan møde os derhjemme. Vi tilbyder dig også spændende og velskrevne artikler, informative nyhedsbreve og velsmagende og sunde opskrifter, og vi håber, at du også vil blive inspireret til at prøve nye ting.

Vi ønsker at inspirere til en sund og aktiv livsstil.

Sharing is caring

Ud over at inspirere ønsker vi at formidle information og give dig viden, der kan motivere og hjælpe dig på vejen til en sund livsstil, som du kan holde. Det er ikke let at holde styr på alle de nye tendenser, og hvilke kosttilskud der fungerer. Vi er derfor her for dig og deler med os vores store erfaring og brede viden inden for området. Vi har svarene på alle spørgsmål, der vedrører os, og vi vil altid dele det, vi kan, med dig som kunde for at forenkle dine valg i hverdagen. Ved at inspirere med vores sortiment, der består af både vores egne produkter og kendte leverandører og ved at give gode råd, vil vi guide dig til et sundere liv. Samtidig er vi konstant på udkig efter udvikling og ny viden, og derfor er vi hurtige og fleksible i at absorbere værdifulde nyheder.

Kvalitet og sikkerhed er altafgørende

For os hos Core Nutrition er det vigtigt, at vores produkter er sikre, og at du kan stole på, at du får det absolut bedste, når du handler hos os. Vi arbejder derfor nøje med alle faser fra produktudvikling, kvalitetssikring, produktion, indkøb, og til sidst levering til dig.

Vi stiller altid høje krav til kvalitet og håndtering, og vi følger alle aktuelle regler vedrørende fødevarer og kosttilskud i henhold til lovgivning i Sverige, hvor vores kontor og lager er placeret, og hvor vores moderselskab, Svenskt Kosttillskott, er registreret. Vi sikrer os, at vores produkter ikke indeholder forbudte eller dopingklassificerede stoffer. Vores produkter bruges derfor af motionister såvel som eliteudøvere og landsholdsatleter. Vores viden stammer fra et bredt videnskabeligt grundlag, og vi tror på det, vi gør!

Gruppen har også datterselskabet Healthwell - vores sunde lillesøster. Her fokuserer vi primært på sundhed og skønhed med omsorg for mennesker og miljø. Du finder også alle disse produkter i vores sortiment her hos Core Nutrition.