Fra lokal til global

Vi har skiftet navn, men vi er stadig den samme virksomhed, med den samme mission og de samme værdier!

Vores navneskift skyldes, at vi vækster, og at vi ikke længere kun er blandt de allerstørste i Sverige, men nu også har vundet stort indpas i Danmark. Vi vil fortsætte med at udvikle vores butik i Danmark, så Core Nutrition bliver et endnu mere spændende sted for dig som kunde!

I fremtiden har vi store ambitioner om at tage Core Nutrition videre til andre europæiske lande, og vi glæder os til at dele vores mission og værdier med endnu flere mennesker.

Kerneværdierne er de samme!

Vi hos Core Nutrition mener, at aktive handlinger fører til flere sunde valg i hverdagen. For os starter det hele med dig som kunde og dine behov. Vi vil have dig til at finde det, du leder efter hos os, og vi ønsker et langsigtet forhold til dig. Derfor arbejder vi aktivt på at formidle træningsglæde og motivation, mens vi tilbyder produkter af højeste kvalitet, der vedrører alle områder af kosttilskud, motion, sundhed og kost. Vi har et stort ansvar for at formidle en sund og aktiv livsstil, og vi gør dette ved at dele ud af vores viden og engagement baseret på vores tre kerneværdier:

Inspiration

Hos os er inspiration i fokus - vi ønsker at inspirere og motivere til en sund og aktiv livsstil. Vores mål er at inspirere dig til at spise og motionere på en måde, der passer dig. Det er også vigtigt, at du starter fra dit niveau og dit mål - det skal være let at træffe sunde valg i hverdagen!

Vi tilbyder dig spændende og velskrevne artikler, informative nyhedsbreve og velsmagende opskrifter, og vi håber, at du vil blive inspireret til at prøve nye ting.

Viden

Ud over at inspirere, ønsker vi at formidle information og give dig viden, der kan motivere og hjælpe dig på vejen til en sund livsstil, som du kan holde. Vi har din ryg, og deler vores store erfaring og brede viden inden for området kosttilskud, træning og sundhed. Ved at inspirere med vores sortiment, der består af både vores egne produkter og kendte brands, og ved at give gode råd, vil vi guide dig til et sundere liv.

Vi har svarene på dine spørgsmål, så vi kan hjælpe med at forenkle dine valg i hverdagen.

Kvalitet & Sikkerhed

For os hos Core Nutrition er det vigtigt, at vores produkter er sikre, og at du kan stole på, at du får det absolut bedste, når du handler hos os. Vi arbejder derfor nøje med alle faser fra produktudvikling, kvalitetssikring, produktion, indkøb, og til sidst levering til dig.

Vi stiller altid høje krav til kvalitet og håndtering, og vi følger alle aktuelle regler vedrørende fødevarer og kosttilskud i henhold til lovgivning i Sverige, hvor vores kontor og lager er placeret, og hvor vores moderselskab, Svenskt Kosttillskott, er registreret. Vi forsikre os, at vores produkter ikke indeholder forbudte eller dopingklassificerede stoffer. Vores produkter bruges derfor af motionister såvel som eliteudøvere og landsholdsatleter. Vores viden stammer fra et bredt videnskabeligt grundlag, og vi tror på det, vi gør!