Vores egne mærker hos Core Nutrition

Core Nutritions egne produkter og mærker er kendetegnet ved ægte svensk kvalitet. Derfor foregår det meste af vores produktion i svenske fabrikker, så vi kan kontrollere hele processen og være i stand til at opretholde og garantere vores høje kvalitet. Vores team i produktudvikling og kvalitet arbejder konstant på at finde nye innovative produkter med høj kvalitet - så du som kunde får det allerbedste!

Core

En af vores største produktserier er Core. Her har vi samlet produkter til dig, der ønsker at spise rigtigt og træne godt. Her finder du blandt andet BCAA'er, valleprotein, gainers, fødevarer, vitaminer og mineraler. Produkterne er udviklet i tæt samarbejde med atleter, ernæringsfysiologer og personer med bred viden inden for ernæring og biokemi. Core-serien er rettet mod alle, der træner uanset form, niveau og mål, og som ønsker at supplere deres kost med forskellige kosttilskud for at komme i form i hverdagen eller før træningen.

RAW

Under Core Nutrition findes også produktserien Raw. Raw er omhyggeligt udvalgte produkter med fokus på dig, der træner virkelig hårdt og fokuserer på at opbygge muskler. Du vil måske have det lille ekstra for at kunne præstere længere i fitnesscenteret, så er Raw det rigtige for dig. Forbered dig på den svedigste og mest grusomme træning med Raw!

Healthwell

Healthwell blev lanceret i 2011 med det mål at tilbyde kosttilskud af høj kvalitet til rimelige priser. Vi synes, at alle skal have mulighed for at leve et sundt liv. I vores produktserie Healthwell finder du en bred vifte af produkter såsom vitaminer, mineraler, urter, sunde fedtsyrer og fødevarer. Disse produkter er primært udviklet til dig, der værdsætter naturlige og økologiske sunde fødevarer højt. Vores dåser er mærket med symbolet Vegetarian Friendly, hvilket betyder at tabletterne eller kapslerne er lavet af vegetabilisk materiale. Tabletterne er sammensat af naturlig kokosolie og kapslerne af cellulose. Udover at produkterne indeholder naturlige stoffer, så produceres de også på en skånsom måde ved koldpresning, så ingen vigtige næringsstoffer ødelægges i processen.

Det skal være let at træffe valg, der får dig til at have det godt. Med naturlige og rene produkter hjælper vi dig på vej.

Healthwell PURE

Healthwell PURE er produkter med rene og naturlige ingredienser. Serien består af de fineste økologiske, koldpressede og æteriske olier, perfekt til aromaterapi og til hud- og hårpleje. Ved at tage hensyn til miljøet vil vi give dig bæredygtige produkter, der bidrager til balance og harmoni.

Healthwell PURE

Sometimes complexity exists in the simplest form.

Healthwell QURE

Healthwell QURE er en serie med højdosis- og kvalitetsprodukter til dig, der ønsker det bedste på markedet. QURE blev lanceret efter nøgleordene ”When less is more”, hvilket i praksis betyder, at vi ønsker at skabe avancerede produkter med så få ingredienser som muligt. Enkelhed og innovation med en solid videnskabelig baggrund karakteriserer alle produkter i Healthwell QUREs sortiment.

Healthwell QURE

When less is more.