Støttestrømper

I livets løb kan vi alle få behov for en god støttestrømpe. Støttestrømper giver god kompression til benmuskulaturen og giver støtte til musklerne, hvilket fremmer blodgennemstrømningen og blodomløbet i kroppen.

Sådan fungerer støttestrømper

Det, en kompressionsstrømpe gør, og det teknologien bygger på, er at kramme benet og skabe et tryk, der påvirker ventilerne i blodkarrene, hvilket øger blodcirkulationen. Gennem øget blodcirkulation modvirker og mindsker det hævelser og ømme læg og fødder. Hvis du løber og anvender støttestrømper, gør den øgede blodcirkulation, at du muligvis kan klare et par kilometer mere!

Kompression til læggene

Da læggene også fungerer som et andet hjerte, giver et øget tryk på læggene ekstra hjælp til at pumpe blod op til hjertet igen. Dette medvirker til, at mere ilt transporteres til musklerne og gør, at du kan lave et par dødløft mere og hurtigere restituere. Det hævdes også, at den øgede blodcirkulation, som kompressionsstrømperne bidrager til, gør, at affaldsstofferne hurtigere fjernes fra musklerne, hvilket betyder, at de restituerer hurtigere.

Mål læggen, ikke foden

Det vigtigste du skal huske på, når du køber et par kompressionsstrømper, er ikke at tage udgangspunkt i din skostørrelse. Man tager udgangspunkt i læggens omkreds og måler, hvor læggen er størst. Et par kompressionsstrømper må hverken være for store eller for små, de skal sidde perfekt, så du kan udnytte kompressionseffekten.

Forbedret blodomløb

Støttestrømper kan gøre det lettere for blodet at tilføre ilt til musklerne, og ømhed og stivhed kan forebygges. Støttestrømper kan anvendes ved kortvarige og langvarige problemer med nedsat blodomløb og modvirke, at der opstår yderligere problemer som følge heraf.

Læs mere
Filtre
Sorter
Mest populære
Filtre
Varemærke
Funq Wear6 Os1st2 Mabs1 Back on Track1
Sorter
Mest populære
Filtre
Filtre Viser 10 produkter
Varemærke
Funq Wear6 Os1st2 Mabs1 Back on Track1
Sorter
Mest populære