Godkendt køber

En bekræftet køber er en person, der har købt det anmeldte produkt fra vores butik. Køberen bekræftes ved at modtage en invitation til at gennemgå produktet via e-mail efter at have foretaget et køb i vores butik. Invitationen synkroniseres med det gennemførte køb, hvilket giver os mulighed for at bekræfte ægtheden af købet og selve anmeldelsen.

Anmeldelser, der oprettes via disse e-mails, markeres automatisk med "Godkendt køber" da vi kan bekræfte, at anmelderen faktisk har købt produktet hos os.

Godkendt anmelder

En godkendt anmelder er en person, der har bekræftet sin e-mailadresse eller bekræftet sin identitet via et socialt netværk. Etiketten "godkendt anmelder" viser, at indholdet er skrevet af en rigtig person og ikke af en bot. Denne mærkning bekræfter ikke, at en kunde har købt produktet hos os.

"Godkendt anmelder" bruges således, når en bruger udfylder oplysningerne direkte på vores hjemmeside og samtidig verificerer sin identitet på en af følgende måder:

Bekræftelse via en social konto

Anmeldelser, der er bekræftet via en social konto, oprettes med etiketten "Verified Reviewer".

Bekræftelse via e-mail

Anmeldelser, der er bekræftet via e-mail, oprettes først som anonyme anmeldelser (uden nogen mærkning), indtil anmelderen bekræfter sin e-mail via en bekræftelses-e-mail. Når bekræftelses-e-mailen er blevet bekræftet, vil "Godkendt anmelder" til i anmeldelsen.

Anonyme anmeldelser

Vi tillader også anmeldelser fra anonyme brugere. Tagget bruges, når en bruger udfylder en anmeldelse eller et spørgsmål direkte på vores hjemmeside, men ikke bekræfter deres identitet.