Træningselastik

Prøv en træningselastik og oplev hvor meget potentiale, der er i det simple redskab! Træningselastikker kan bruges af de fleste, da der findes mange forskellige slags med diverse egenskaber. Prøv for eksempel en bred elastik med hård modstand, eller prøv en elastik med håndtag for et godt greb. Giv dig selv en udfordring og prøv modstandstræning med træningselastikker, der udfordrer udholdenheden!

På denne side finder du produkter fra mærker som Refit, Better Bodies, gForce, Abilica og Casall.

Èn trÆningselastik, masser af Øvelser

Træningselastikken er et alsidigt redskab, som du kan bruge til en masse forskellige øvelser. Du kan lave øvelser, som bruger dine ben, dine skuldre, din kerne og diverse roøvelser. Elastikker fylder ingenting derhjemme, er lette at bruge og er et relativt billigt træningsredskab, og derfor også en god introduktion til træning, hvis man ikke tidligere har trænet meget. Men undervurdér dem ikke - træningselastikkerne kan sagtens danne rammerne for en god, hård træning, hvis man ønsker det.

VÆlg den rigtige trÆningselastik

Der er mange at vælge imellem. Først og fremmest skal du vælge den rigtige mængde af modstand, og der findes mange forskellige niveauer, så du kan finde en elastik, der passer perfekt til dig.

Flade gummibånd, der danner en cirkel, er gode til øvelser, hvor du ønsker at trække elastikken over ankler eller håndled - til træning af hofter, arme, skuldre osv. Slanke, lange gummibånd er ofte forsynede med håndtag i enderne, og denne type af elstik er fremragende til roøvelser og lignende. Flade og brede træningselastikker, der har to ender, er gode til modstandstræning som ved blandt andet maveøvelser.

Læs mere
Filtre
Sorter
Mest populære
Filtre
Varemærke
Refit22 gForce7 Abilica5 Casall4 Better Bodies3 Flowlife1 Swedish Posture1 Virtufit1
Sorter
Mest populære
Filtre
Filtre Viser 44 produkter
Varemærke
Refit22 gForce7 Abilica5 Casall4 Better Bodies3 Flowlife1 Swedish Posture1 Virtufit1
Sorter
Mest populære