Træningssko

Vægtløftersko kan være en god investering for dig, som har begrænset bevægelighed i fødderne, og som udfører forskellige typer af squats. De er også gode til dig, der træner crossfit, vægtløftning og styrkeløft. Prøv en vægtløftersko til både mænd og kvinder, som giver stabilitet ved tunge løft, og giv dig selv mulighed for at yde dit bedste i fitnesscenteret.

SÅdan fungerer vÆgtlØftersko

Vægtløftersko sørger for, at du får løftet hælen, hvilket giver foden en bedre vinkel, så du forhåbentlig kan komme ned i dine squats og lignende øvelser med pænere og bedre vinkler i knæ, ryg og bryst.

HvornÅr bØr man anvende vÆgtlØftersko?

Vægtløftersko egner sig bedst til forskellige squat-øvelser, frivending og stød, men også til bænkpres, hvor man kan anvende vægtløftersko til at få mere kraft og kunne trykke mere med benene. Hvis du dyrker meget crossfit, kan et par vægtløftersko også være en god investering for at øge stabiliteten og dæmpe stødene ved de forskellige vægtløftningsøvelser.

Et par vægtløftersko er ingen garanti for perfekt udførelse af de forskellige øvelser, men de kan hjælpe med at forbedre dine vinkler. For at sikre korrekt udførelse kan det være en god idé at få hjælp fra en i dit fitnesscenter, som er rutineret eller benytte en personlig træner, som kan tjekke, om du udfører disse komplekse øvelser rigtigt. Husk også at udføre øvelserne uden vægtløftersko ind imellem for at udfordre bevægeligheden.

Læs mere
Filtre
Sorter
Mest populære
Filtre
Varemærke
Adidas2 Gorilla Wear1
Farve
Sort
2
Grøn
1
Pasform
High Support 1
699 - 699 0 700 - 949 0 950 - 1559 0
Sorter
Mest populære
Filtre
Filtre Viser 3 produkter
Varemærke
Adidas2 Gorilla Wear1
Farve
Sort
2
Grøn
1
Pasform
High Support 1
699 - 699 0 700 - 949 0 950 - 1559 0
Sorter
Mest populære