Kampsport & Fight

Kampsport og boksning sætter hele kroppen på prøve og er også rigtig sjovt at træne. Find det rigtige udstyr til din kampsport her! Du finder blandt andet tandbeskyttere, boksehandsker, kamphandsker til MMA, håndbind og benbeskyttelse, som kan justeres, så beskyttelsen passer perfekt til dig.

På denne side finder du produkter fra mærker som Gorilla Wear og Casall.

KAMPSPORT

Fighting, eller kampsport, er et fællesnavn for sport med nærkamp, for eksempel MMA, kickboksning og boksning. Der findes et væld af forskellige sportsgrene, der indeholder kampelementer, lige fra fægtning med minimal kropskontakt og judo med blødere dele, til boksning og MMA med hårdere bevægelser. Normalt er det selvforsvar og/eller angreb, og man går runder med sin modstander. Kampsport er dommersport, hvor dommere, hvis der ikke sker andet, afgør vinderen på point efter kampen er slut.

Fordele ved kampsport

Styrke - I de fleste kampsport bruger du hele kroppen, ingen del får lov at hvile. Uanset om det handler om at sparke, slå, bryde eller forsvare, så aktiveres store muskelgrupper hele tiden. Det handler om både kraftfuld styrke og udholdenhedsstyrke, alt efter hvilken slags kamp det er.

Fitness – Du står sjældent stille under en træningssession med kamp, dine fødder bevæger sig næsten hele tiden og kampmomenterne stiller høje krav til din kondition. Drejningerne er hurtige, og kroppen går i overdrev med øget puls. Når pulsen stiger, stiger vejrtrækningen også.

Kropskontrol og smidighed – Du skal have fuld kontrol over din krop, være hurtig og adræt for at få det rigtige slag og undgå at blive væltet af din modstander. At kunne kontrollere sin krop og hurtigt vælge den ultimative bevægelse til enhver given situation er en forudsætning for succes i kampsport. Forbindelsen mellem hjerne og muskler forbedres ved at træne kamp.

Kalorieforbrug - Kamp er en meget energikrævende sport, og du skal have ekstra mad, hvis du skal kunne udvikle dig. Det øgede kalorieforbrug er først og fremmest en fordel for dem, der ønsker at tabe fedt.

Glæde - Kampsport tilbyder dig at komme af med enhver aggression og frustration, så du kan blive glad ved siden af træningen. Den hårde kamp får også kroppen til at producere endorfiner og adrenalin, som er forbundet med euforien.


Fuldend din træning med flere produkter fra sortimentet. Varm op med et sjippetorv, massér musklerne med foam rollers, og undgå skader med den rette træningsbeskyttelse. Glem ikke at fylde energidepoterne med en god PWO, og restituere med ny energi.

Læs mere
Filtre
Sorter
Mest populære
Filtre
Varemærke
Gorilla Wear8 Everlast4
Sorter
Mest populære
Filtre
Filtre Viser 12 produkter
Varemærke
Gorilla Wear8 Everlast4
Sorter
Mest populære