Løb & Gang

Selvom man ikke behøver en masse udstyr for at løbe eller gå, så er der alligevel nogle redskaber, som er gør en forskel. I vores udvalg finder du essentielt udstyr til din løbe- eller gåtur. Sørg for, at biler kan se dig med et refleksbælte, når du er ude, og hold styr på din aktivitet med et smart aktivitetsarmbånd. Vil du have en udfordring, kan du prøve en vægtvest eller et par gåstave. Hvis du desuden vil passe ekstra godt på dine fødder under din gå- eller løbetur, så finder du også indlæg til sålerne.

På denne side finder du produkter fra mærker som Bungypump, FlipBelt, Scholl og Beurer.

Hvorfor løbetræne?

Løb har mange sundhedsmæssige fordele – Ved løb aktiveres hele kroppen. En oplagt bonus ved løbetræning er naturligvis en trimmet og veltrænet krop og en god kondition. Løb styrker også hjerte og lunger, og mindsker risikoen for blandt andet hjerte-kar-sygdomme. Når vi løber, frigives der også feel-good-hormoner i hjernen, mens stresshormoner og risikoen for depression mindskes. Vi bliver simpelthen rolige, glade og bedre tilpas efter en løbetur.

Du kommer ud i naturen - Øver du dig i at løbe udendørs, får du ikke bare en god kondition, du får også frisk luft, en skøn naturoplevelse og en dosis D-vitamin oveni. Man kan løbe ude året rundt, og det menes at have en positiv effekt på både krop og sjæl, og kan styrke det fysiske og psykiske velvære. Så kom ud, og benyt lejligheden til at nyde de smukke omgivelser!

Du kan gøre træning til en del af hverdagen – Løb er en fleksibel træningsform, fordi du nemt kan presse din træning ind i hverdagen, når det passer dig. På den måde kan du spare tid, der ellers ville være blevet brugt på for eksempel at gå i fitnesscenter, træne og komme hjem igen. Bare snør løbeskoene og løb!

Læs mere
Filtre
Sorter
Mest populære
Filtre
Varetype
Gåstave12 Løbebælte6 Skosåler4 Vægt vest3 Pulsmåler1
Varemærke
Bungypump10 FlipBelt6 Scholl2 SportsPro 2 Rehband2 Beurer1 Iron Gym1 Abilica1 Virtufit1
Sorter
Mest populære
Filtre
Filtre Viser 26 produkter
Varetype
Gåstave12 Løbebælte6 Skosåler4 Vægt vest3 Pulsmåler1
Varemærke
Bungypump10 FlipBelt6 Scholl2 SportsPro 2 Rehband2 Beurer1 Iron Gym1 Abilica1 Virtufit1
Sorter
Mest populære