Mine sider
Mine sider
Inspirerende læsning | Kost & kosttilskud | Træning | Opskrifter | Ambassadører

Hvor godt er risprotein?

Risprotein er en af de vegetabilske planteproteiner og et naturligt alternativ for dig, der ikke ønsker eller kan spise traditionelle proteintyper, for eksempel pga. laktoseintolerans eller fordi du er vagetar eller veganer.

  • Hvad er risprotein?
  • Hvordan anvendes risprotein?

Hvad er risprotein?

Risprotein fremstilles, som navnet antyder, fra ris. Fremstillingsprocessen adskiller proteinet fra kulhydraterne og skaber en koncentreret form af protein uden tilsætningsstoffer. Ris er naturligt rige på vitaminer og mineraler, som forbliver i proteinpulveret. Aminosyreprofilen i risprotein er bred, selvom det ikke er lige så højværdigt som andre proteinpulvere. Forskellige slags risprotein indeholder forskellige mængder protein, men det ligger typisk mellem 65 og 80 %, og kroppen kan udnytte risproteinet meget godt.

Hvordan anvendes risprotein?

Risprotein er et vegetabilsk proteintilskud som blandt andet bruges som supplement til vegetarer, veganere, eller personer som er laktoseintolerante. Risprotein fremstilles helt uden tilsætningsstoffer og passer derfor også til dig, der ønsker et naturligt protein. Det er skånsomt for følsomme maver og kan anvendes af gluten- og laktoseintolerante.

Risprotein har en naturlig smag, hvilket er en fordel for dig, der vil blande en egen spændende smag i proteindrikken eller tilføje proteinpulveret i måltider for at øge proteinindholdet. Risprotein kan perfekt blandes med individuelle aminosyretilskud, hvis du ønsker en bredere aminosyreprofil og en højere biologisk værdi på dit risprotein.

Risprotein

 
Risprotein ØKO
 
Risprotein
 
Core Plant Protein

Tip! Lær mere om hampeprotein her, et andet nyttigt planteprotein.

Var denne artikel en hjælp?   Ja   Nej