Biofood Teffmel lyst, F�devarer - Biofood
Bild saknas

Biofood Teffmel lyst

- Til bagning af brød, grød og pandekager
- Velegnet til glutenintolerante, aktive og ved LCHF
- Naturligt glutenfri
Størrelse
400 g

Vores pris

59 kr
Sammenligningspris: 147,50 kr/kg
Udsolgt hos leverandør
Cassava Mel ØKO
500 g
Mother Earth Cassava Mel Finmalet �KO
49 kr
Andre har købt
Jordmandelmel
500 g
Mother Earth Jordmandelmel
115 kr
Andre har købt
Havremjöl
500 g
Havremel �ko
36 kr
Andre har købt

Produktrekommendationer

Cassava Mel ØKO
500 g
Mother Earth Cassava Mel Finmalet �KO
49 kr
Andre har købt
Jordmandelmel
500 g
Mother Earth Jordmandelmel
115 kr
Andre har købt
Havremjöl
500 g
Havremel �ko
36 kr
Andre har købt
  • Produktbeskrivelse
  • Næringsindhold
  • Skriv en anmeldelse
  • Levering og betaling
Næringsindhold
Produktbeskrivelse

Glutenfrit og økologisk teffmel

Prøv Biofood lyst tefflmel, perfekt til al slags bagning, fremragende til glutenfrit brød, pandekager eller teffgrød. Dette teffmel kommer fra malede teffgryn, hvor kornskallen er fjernet, hvilket har givet melet sin lyse farve. Dette teffmel er økologisk og helt rent uden tilsætningsstoffer. Det er naturligt glutenfrit, hvilket gør det velegnet til dem der ønsker eller har brug for at spise en glutenfri diæt, for dem der træner og ønsker en næringsrig kilde til kulhydrater og for dem der spiser en kulhydratfattig diæt, såsom LCHF.

  • Lyst økologisk teffmel
  • Naturligt glutenfri
  • Velegnet til glutenintolerante, aktive og ved LCHF
  • Till bagning af brød, grød og pandekager

Kort om teffmel

Teff bruges både som hele gryn og malet ned til teffmel, hvor det fås i både en mørk og lys variant. Teff vokser oprindeligt i Etiopien, hvor det har været brugt som næringskilde i tusinder af år. For nylig er interessen for tefflmel vokset eksponentielt, og dets næringsrige indhold og naturlige mangel på gluten er årsagen til dette.

Teff er rig på protein, kostfibre og mineraler, såsom calcium og jern. Teffmel er populært i alle typer af bagning og passer perfekt til pandekager og brød. Teff har en nøddeagtig karakter, der giver en mild smag til madretterne. Hele teffgryn bruges af og til som kulhydratkilde i madretter i stedet for quinoa eller ris.

Teffmel kan bruges af dem, der stræber efter en diæt med færre kulhydrater, er glutenintolerante eller er aktive og leder efter en god energikilde.

Injera med teffmel

Retten injera indeholder teffmel som en grundlæggende råvare. Injera er en slags pandekage af surdej der spises sammen med forskellige sammenkogte retter, en traditionel ret der hovedsageligt spises i Etiopien. Teffmel kan også sagtens bruges i vores klassiske svenske pandekager som et glutenfrit og mere spændende alternativ til andre slags mel.

Varemærke

Biofood
Levering og betaling