Enervit Vasaloppspakke, Tr�ningstilskud - Enervit
Bild saknas
Mini img 0
Mini img 1

Enervit Vasaloppspakke

Komplet pakke til lange løb.

- Til energi
- Med populære Enervit-produkter
- Gode smage

Vores pris

369 kr
Produktet er udsolgt og kan ikke bestilles.
Kontakt kundeservice for yderligere information.
Detox-Pakke 14 dage
Pakke
Detox-Pakke 14 dage
Pakke
909 kr
Andre har købt
Alpha Male TStack
Pakke
Alpha Male T-Stack
Pakke
569 kr
Andre har købt
Protein Boost
Pakke
Protein Boost
Nyhed
349 kr
Andre har købt

Produktrekommendationer

Detox-Pakke 14 dage
Pakke
Detox-Pakke 14 dage
Pakke
909 kr
Andre har købt
Alpha Male TStack
Pakke
Alpha Male T-Stack
Pakke
569 kr
Andre har købt
Protein Boost
Pakke
Protein Boost
Nyhed
349 kr
Andre har købt
  • Produktbeskrivelse
  • Næringsindhold
  • Skriv en anmeldelse
  • Levering og betaling
Næringsindhold
Produktbeskrivelse

Enervit Vasaloppspakke 2024

Skal du eller en du kender på skisporet til det ni mil lange Vasaloppet? Så lad op med Vasaloppspakken fra Enervit, som er spækket med produkter, der giver energi, tilfører vitaminer og mineraler og hjælper dig med at forberede din krop før og under løbet. Derudover indeholder pakken produkter, der hjælper dig med at restituere ordentligt efter den krævende belastning, som et langt løb giver. Pakken indeholder både produkter, som du indtager inden aktivitet, fleksible sportsgeler, som du hurtigt kan komme i under løbet og en Recovery Drink, som du kan drikke, når du er klar og skal have fyldt energilagrene op. For at produkterne skal være nemme at tage på det rigtige tidspunkt, medfølger et simpelt doseringsskema, hvor du får klare instruktioner om, hvornår du skal spise eller drikke hvad.

  • Komplet pakke til lange løb og konkurrencer
  • For energi før og under løbet
  • Til restitution efter løbet
  • Populære Enervit-produkter
  • Gode smage
  • Doseringsskema inkluderet

Tips Denne pakke er udviklet til Vasaloppet, men fungerer lige så godt at bruge til andre lange udfordringer, løb og konkurrencer.

Følgende produkter er inkluderet i Vasaloppspakken fra Enervit:

Enervit Pre Sport - Enervit Pre Sport er en måde at optimere opbevaringen af kulhydrater inden konkurrencen men uden at skulle presse masser af mad ind. Pre Sport er en fedtfri gelé, der har en meget høj koncentration af kulhydrater, hvor isomaltulose udgør omkring 30% af sukkerindholdet. Det betyder, at glukoseniveauet ikke hæves så meget, som hvis den samme mængde bestod af sukker. Vasaloppspakken indeholder 2 stk. Enervit Pre Sport Cranberry, perfekt til at tage med timerne før løbet.

Enervit Carbo Tablets - Smarte energitabletter, der giver dig både kulhydrater og vitaminer og mineraler. Tabletterne tilfører energi på en enkel måde, mens magnesium blandt andet er med til at modvirke stive og kramper i musklerne. Tag tabletterne løbende under løbet, når energien begynder at løbe tør, op til 12 tabletter på en dag. Pakken indeholder 1 tube Enervit Carbo Tablets.

Enervit Sport Liquid Gel - En flydende energigel, der er specielt tilpasset konkurrence, når du vil præstere i toppen. Den indeholder hurtige kulhydrater, der booster din energiforsyning, samt koffein, der bidrager til mental stimulering og samtidig modvirker den oplevede indsats.

Enervit Sport Gel - giver dig ny energi under løbet i form af 17 gram hurtigt optagelige kulhydrater. Dette er en god erstatning for dig, der ikke kan eller vil have en sportsdrik med, men hellere ønsker en letdrikkelig gel, der hurtigt går ud i kroppen og bidrager med ny styrke og energi. Pakken indeholder 2 stk Enervit Sport Gel Cola.

Enervit Sport Liquid Gel Competition - Med hurtige kulhydrater genoplader denne flydende gel din energiforsyning sammen med tilsat koffein, som styrker og bidrager til dit mentale fokus. Et godt geltilskud under lange anstrengelser, der giver dig mulighed for at præstere i toppen. Vasaloppspakken indeholder 3 stk. Sport Competition Liquid Citrus.

Enervit Sport Recovery Drink - Efter løbet er det tid til at genopfylde kulhydrater, aminosyrer, vitaminer og mineraler, som du har brugt i løbet af dagen. Enervit Sport Recovery Drink er perfekt at drikke 30 minutter efter løbets afslutning for at genvinde energien ved hjælp af hurtige kulhydrater. Dette hjælper dig med restitution, og restitution har stor betydning for kropsbygningen.

Varemærke

Enervit
Levering og betaling

Kunder der har købt dette produkt har også købt

Core Plant Protein
1 kg
Core Plant Protein
205 kr
Andre har købt
Crunchy Sport Bar
25-pack
Power Sport Bar Crunchy
495 kr
Andre har købt