Hair Beauty Caps + Pantoten & Biotin, Helse - Svenskt Kosttillskott
Bild saknas

Hair Beauty Caps + Pantoten & Biotin

Pakken indeholder

Hair Beauty Caps, 60 kapsler
Pantoten & Biotin Beauty Caps, 60 kapsler
Pakke
Du sparer 85 kr i forhold til ord. enhedspris.

Pakkepris

249 kr
På lager
Fri fragt over 500 kr
Hurtig levering  

Fragtmetode

FragtmetodeSendesLeveringstid
Bringi dag 13:001-3 arbejdsdage
Postnordi dag 14:001-3 arbejdsdage
Instabox Homei dag 16:001-2 dage
Instaboxi dag 16:001-2 dage
Budbeei morgen 9:001-2 dage
Budbee Boxi morgen 9:001-3 dage
  • Produktbeskrivelse
  • Næringsindhold
  • Skriv en anmeldelse
  • Levering og betaling
Næringsindhold
Produktbeskrivelse

Duo der styrker hår og hud indefra

Tag ekstra godt hånd om dit hår og din hud med vores nøje udvalgte pakke indeholdende Hair Beauty Caps + Pantoten & Biotin. Det komplekse indhold i Hair Beauty Caps giver næring til håret indefra og ud, et boost for en smukt hårpragt. Med MSM, bambusekstrakt samt vitaminer og mineraler. Pantoten & Biotin bidrager med næring til både hår og hud med pantothensyre, også kaldet vitamin B5, og biotin.

  • For hudens og hårets kvalitet
  • Kisel fra bambus
  • Med zink, selen og kobber
  • Nøje udvalgt indhold
  • Hair Beauty Caps + Pantoten & Biotin

Styrkende ingredienser til håret

Indholdet er nøje udvalgt i både Hair Beauty Caps og Pantoten & Biotin til håret. Svovlforbindelser såsom MSM, cystein og methionin er svovlbærende aminosyrer og netop MSM er en vigtig komponent i kollagen som findes naturligt i vores hår og bidrager til dets normale kvalitet. Også proteinet keratin er tilføjet, som er en grundsten for en smuk hårpragt og findes i flere hårplejeprodukter. Vitaminerne biotin og pantothensyre bidrager til hårets normale kvalitet ved at støtte cellernes stofskifte mens vitamin C og E virker som beskyttende antioxidanter. Mineralet kisel, her fra bambusekstrakt, bidrager til at vedligeholde strukturen i håret som bestanddel i kollagen. Også zink, selen og kobber er tilføjet og bidrager til hårets opbygning, kvalitet og farve.

Pantothensyre til huden

Pantothensyre, også kendt som vitamin B5, er en populær vitamin at tilsætte i kosttilskud, som er beregnet til huden. Det siges at pantothensyre kan mindske gener ved akne. Der er blevet udført studier på dette, men i øjeblikket er der for lidt grundlag for at sige, at der er bevis for, at det virker. Sammen med biotin, vitamin B7, giver det kroppen de bedste forudsætninger for at optage vitaminerne, da biotin spiller en vigtig rolle i kroppen for nedbrydning af næringsstoffer.

Varemærke

Svenskt Kosttillskott
Levering og betaling