PURE Basilikumolie, Helse - Healthwell PURE
Bild saknas

PURE Basilikumolie

Ren æterisk olie fra basilikum.

- Økologisk
- Blandt andet til aromaterapi
- Ekstremt koncentreret

Vores pris

65 kr
Produktet er udsolgt og kan ikke bestilles.
Kontakt kundeservice for yderligere information.
PURE Rosmarinolie
10 ml
Healthwell PURE Rosmarinolie �KO
69 kr
5,0
5
Betyg: 5 / 5
Andre har købt
PURE Lavendelolie
10 ml
Healthwell PURE Lavendelolie �KO
79 kr
5,0
5
Betyg: 5 / 5
Andre har købt
PURE Tea Tree ØKO
10 ml
Healthwell PURE Tea Tree �KO
69 kr
Andre har købt

Produktrekommendationer

PURE Rosmarinolie
10 ml
Healthwell PURE Rosmarinolie �KO
69 kr
5,0
5
Betyg: 5 / 5
Andre har købt
PURE Lavendelolie
10 ml
Healthwell PURE Lavendelolie �KO
79 kr
5,0
5
Betyg: 5 / 5
Andre har købt
PURE Tea Tree ØKO
10 ml
Healthwell PURE Tea Tree �KO
69 kr
Andre har købt
  • Produktbeskrivelse
  • Indhold
  • Skriv en anmeldelse
  • Levering og betaling
Indhold
Produktbeskrivelse

Økologisk basilikumolie

PURE Basilikumolie er en organisk æterisk olie af højeste kvalitet. Den har en frisk, ren og kraftigt krydret urtelugt af basilikum, der minder om thailandsk basilikum. Olien er meget koncentreret og indeholder kun ren olie, hvilket gør den højdoseret, at den rækker længe og prisvenlig. Det er nok med en eller et par dråber blandet med anden olie som en dosis. Brug PURE Basilikumolie til f.eks. Aromaterapi ved frygt, angst og træthed, som en parfume i sæbe eller til madlavning i meget små doser.

  • Æterisk olie af basilikumblade / toppe
  • Frisk og krydret duft
  • Høj doseret og koncentreret
  • Ren og økologisk

Til PURE Basilikumolie anvendes bladene af Ocimum Basilicum L. Bladene er destilleret for at ekstrahere de essentielle olier på en skånsom måde for at opretholde de gode egenskaber. Alle æteriske olier fra PURE er lige forsigtigt udviklet for altid at levere den allerbedste kvalitet til dig.

Sådan bruges basilikumolie

PURE Basilikumolie kan bruges på flere forskellige måder. Da olien er meget koncentreret, bør den ikke bruges ufortyndet på huden. Start med et lille område for at kontrollere din tolerance. Bland olien med en vegetabilsk olie, såsom jojoba olie eller mandelolie, og brug den på krop og ansigt eller under massage. Det kan også bruges i saunaen, så drypper du en dråbe i vandet, som du derefter hælder på stenene.

Basilikumolie som aromaterapi

Basilikumolie kan bruges til aromaterapi, det hjælper dig med at føle dig opfrisket i sindet, mens den kan have en varmende, stimulerende og beroligende effekt i forbindelse med nervøsitet, frygt eller angst.

Tænk at! Når du blander olien med andre typer olier, kan basilikum let blive dominerende, hvis de andre olier ikke er så kraftige.

Krydderi i mad

Basilikumolie kan bruges som krydderi i mad og drikke som sauce, dressing, juice eller smoothies, men vær forsigtig med doseringen, kun en enkelt dråbe er nok. Basilikumolie er antibakteriel og kan derfor hjælpe med at reducere risikoen for madforgiftning og kan også hjælpe dit immunforsvar.

Til frisk hår

Prøv at tage en dråbe i din almindelige shampoo for at hjælpe med at rense dit hår.

Økologisk indhold
Du kan finde det grønne blad på vores produkter med økologisk indhold. Det gælder blandt andet kosmetiske produkter som hud- og hårpleje og æteriske olier. Råvarerne i dette produkt er klassificeret som økologiske ifølge USDA Organic.


Varemærke

Healthwell PURE
Levering og betaling