Fedtforbr�ndingspakke 60 dage, Di�tprodukter - Svenskt Kosttillskott
Bild saknas

Fedtforbrændingspakke 60 dage

Pakken indeholder

Core Omega-3, 180 kapsler
Diet ALA, 120 kapsler
Diet CLA, 60 kapsler
Diet Forskolin, 60 kapsler
BURN
120 kapsler, Med Koffein
BURN
120 kapsler, Med Koffein
Core BCAA Powder
Fresh Pear, 400 g
Core SmartShake Lite Medium
800 ml, Dark Black Transparent

Pakkepris

1335 kr
På lager
Fri fragt!
Hurtig levering  

Fragtmetode

FragtmetodeSendesLeveringstid
Budbeei morgen 9:001-2 dage
Budbee Boxi morgen 9:001-3 dage
Bringi morgen 13:001-3 arbejdsdage
Postnordi morgen 14:001-3 arbejdsdage
Instabox Homei morgen 16:001-2 dage
Instaboxi morgen 16:001-2 dage
 • Produktbeskrivelse
 • Næringsindhold
 • Skriv en anmeldelse
 • Levering og betaling
Næringsindhold
Produktbeskrivelse

Intensiv fedtforbrænding med tydeligt resultat

Fedtforbrændingen Intensiv passer til dig, som gerne vil komme af med kropsfedt på en meget effektiv måde, så du kan fremhæve de muskler, du har opbygget. Du fokuserer på at forbrænde fedt uden at tære på muskelmassen i en koncentreret 60-dages periode.

Fedtforbrændingen Intensiv indeholder følgende produkter:

 • BURN, meget værdsatte kapsler til effektiv forbrænding og stofskifte
 • Core Forskolin som hjælper energiomsætningen
 • Core BCAA med aminosyrer i forholdet 8:1:1 for at stimulere ny og bibeholde eksisterende muskelmasse.
 • Core ALA som er forstærket med krom for at bidrage til et mere jævnt blodsukker og en normal metabolisme
 • Core CLA, konjugeret linolensyre, som er en naturlig fedtsyre, der anvendes ved diæter til at reducere fedtvægten
 • Arctic Omega-3 hjælper til immunsystemet via antioxidanter
 • Shaker til at blande kosttilskuddet i.

Sådan fungerer produkterne i løbet af dagen

Med produkterne i Fedtforbrænding Intensiv får du en kombination af tilskud, som hjælper forbrændingen og stofskiftet, samtidigt med, at Core BCAA bidrager til at opbygge og bibeholde en normal muskelmasse. Mange forbinder diæter med at tabe muskelmasse, men denne pakke vil hjælpe dig med at komme af med fedtet i stedet for musklerne.

Du starter dagen med at tage flere tilskud, som virker i løbet af dagen. Core ALA, Core CLA og BURN indtages om morgenen for at hjælpe i så høj grad som muligt med at nedsætte trangen til søde sager, en øget forbrænding og en nedsat fedtlagring, da det især er i løbet af dagen, at du træner eller har trang til søde sager. Du tager også den første dosis omega-3 og supplerer med den senere på aftenen. I løbet af din træningssession drikker du BCAA for at stimulere opbygningen af de muskler, der blev nedbrudt under træningen, og du indtager en portion af BURN for at maksimere virkningen af træningssessionen.

Produkt / tidspunktMorgenInden træningAften
Core BCAA1 portion
Core CLA1 kapsel1 kapsel
Core ALA1 kapsel1 kapsel
Arctic Omega-33 kapsler3 kapsler
Core Forskolin1 kapsel
BURN2 kapsler2 kapsler

Denne fedtforbrændingskur passer udmærket sammen med et træningsprogram med blandet træning, og en streng diæt med meget protein. Ved at fortsætte med at træne og opbygge muskelmasse får du et bedre resultat, når fedtforbrændingen begynder at give resultater, og med den rette kost hjælper du også kroppen med at holde sig i gang.

For at maksimere fedtforbrændingen er det vigtigt, at du træner og holder dig aktiv. En kombination af styrketræning og kondition er at foretrække, da disse træningsformer supplerer hinanden ud fra et forbrændingssynspunkt. Med styrketræning får du større muskler, som kræver mere energi for at bibeholde styrken, og det betyder, at styrketræning giver en større energiomsætning. Med konditionstræningen kan du få gang i stofskiftet, hvilket også er positivt for din forbrænding. Hvis du er mere til vægttræning, og ikke kan lide at konditionstræne, kan du afslutte din styrketræning med 1-2 intervalsessioner. Hvis du er mere til konditionstræning, kan du supplere dette med 1-2 helkropssessioner om ugen, eller afslutte dine løbeture med nogle enkle basisøvelser for at opbygge styrke i hele kroppen.

Mere om produkterne i pakken

Core BCAA indeholder aminosyrerne L-leucin, L-isoleucin og L-valin, som alle er nødvendige for at opbygge muskler. Da aminosyrerne findes i fri form, når de ud til musklerne meget hurtigt, uden at de skal behandles længe af kroppen. Når du øger niveauet af aminosyrer, signaler du til kroppen, at det er på tide at starte muskelopbygningen. Core BCAA indeholder aminosyrer af højeste kvalitet, og i smagsvarianter fra sødt og bæragtigt til syrligt og frugtagtigt.

Jeg købte Fresh Pear og blev dejligt overrasket! Har haft det lidt svært med visse BCAA-produkter, men denne her smager nøjagtigt som at drikke almindelig pærejuice, og jeg er meget tilfreds!

 • Jessika, 2018-08-18

Core ALA indeholder alfa-liponsyre, som er et meget værdsat tilskud i forbindelse med vægtreduktion, da den fungerer som co-faktor til enzymer, der påvirker energimetabolismen. Desuden er der tilsat krom til Core ALA, da dette bidrager til en afbalanceret glucoseoptagelse. Det medfører, at blodsukkeret holder sig på et jævnt niveau, så du ikke bliver så fristet af søde sager.

Efterlader ingen dårlig eftersmag, og sætter sig ikke fast i halsen. Allerede den første dag følte jeg en mindre trang til søde sager, jeg småspiser ellers konstant, men har ikke følt den velkendte trang til sukker eller mad. Og at det er god valuta for pengene skader heller ikke, produktet er helt i top! Der er ikke noget at være i tvivl om, køb det!

 • Jennifer, 2016-03-31

Core CLA tages som et tilskud ofr at modvirke fedtophobning og reducere fedtvægten. Det menes at fungere ved at CLA hæmmer særlige enzymer, så de ikke kan deltage i fedtopbygningen og fedtophobningen, hvilket i praksis betyder, at der ophobes en mindre fedtmængde. Der er udført flere studier af stoffet, og de har vist, at dem som tager CLA har en større mulighed for at nedsætte fedtvægten, sammenlignet med dem, som ikke tager tilskuddet. Core CLA er et af markedets meste potente CLA-tilskud!

Arctic Omega-3 indeholder højkoncentreret fiskeolie, som har en række gode egenskaber for kroppen. Omega-3 indeholder de livsnødvendige fedtsyrer EPA og DHA, hjælper med en normal funktion af hjernen og hjerte-karsystemet, samtidig med, at de også hjælper immunsystemet. Desuden har tilskud af omega-3 vist sig at bidrage til processen med at nedsætte insulin-, glucose- og triglyceridniveauerne, hvilket så gavner fedtforbrændingen. Arctic Omega-3 indeholder fiskeolie af højeste kvalitet fra dybhavsfisk.

Core Forskolin er også inkluderet i pakken, da det kan anvendes til at øge energiomsætningen. Studier af forskolin har vist, at det hjælper med at forhøje cAMP-niveauet i kroppen - et stof, som er vigtigt for lige netop energiomsætningen. Når forskolin kombineres med koffein opstår der en følelse, som minder om adrenalins virkning, en følelse af at kunne mærke hjertet slå og blive rigtigt fokuseret.

Det fungerer bare godt! Appetitten er nedsat, og jeg sveder mere i centeret.

 • Sara, 2018-03-15

BURN er et af vores bedst sælgende kosttilskud i forbindelse med vægtnedgang og fedtforbrænding, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Capsaicin fra chilifrugt har en varmende virkning, og det påvirker også forbrændingen. Opuntia dilleni er kendt for sin appetitnedsættende virkning, og krom hjælper med at opnå normale glucoseniveauer. Sammen giver ingredienserne rigtig gode forudsætninger for at maksimere din forbrænding, når du træner. BURN fås i en version med koffein til dig, som vil have ekstra energi og fokus, og i en version uden til dig, som ikke vil have ekstra koffein.

Fantastisk!

Det gik langsomt i begyndelsen, men efter omkring 2 uger er jeg raslet ned i vægt. 7 kg på 7 dage uden anden træning end situps. Helt utroligt!

 • Emma, 2018-11-26

Varemærke

Svenskt Kosttillskott
Levering og betaling

Lær mere

 
5 tips til øget fedtforbrænding

5 tips til øget fedtforbrænding

Når det handler om fedtforbrænding, findes der et utal at teorier og metoder.
 
Fedtforbrænding & Kosttilskud

Fedtforbrænding & Kosttilskud

Læs vores kvikguide til hvordan du effektivt øger din fedtforbrænding.