RAW Gym Pakke, Tr�ningstilskud - Svenskt Kosttillskott
Bild saknas
Nyhed

RAW Gym Pakke

Nyhed

Pakken indeholder

RAW SmartShake Lite Medium, 800 ml, Dark Black Transparent
RAW Test, 120 kapsler
RAW Extreme Creatine
Watermelon, 360 g
RAW Extreme Gains
Chocolate & Oats, 4,5 kg
Pakke
Du sparer 177 kr i forhold til ord. enhedspris.

Pakkepris

885 kr
På lager
Hurtig levering  

Fragtmetode

FragtmetodeSendesLeveringstid
Budbeei morgen 9:001-2 dage
Budbee Boxi morgen 9:001-3 dage
Bringi morgen 13:001-3 arbejdsdage
Postnordi morgen 14:001-3 arbejdsdage
Instabox Homei morgen 16:001-2 dage
Instaboxi morgen 16:001-2 dage
  • Produktbeskrivelse
  • Næringsindhold
  • Skriv en anmeldelse
  • Levering og betaling
Næringsindhold
Produktbeskrivelse

Den ultimative pakke til hård træning og muskelopbygning

Med RAW Gym Pakke får du alle de produkter, du behøver til ekstra hård træning, hvor optimal præstation og muskelopbygning er i fokus. Den kraftfulde gainer, RAW Extreme Gains, giver dig de ultimative betingelser for øget muskelvolumen. RAW Extreme Creatine indeholder tre slags kreatin for optimal præstation og hurtigere restitution. RAW Test understøtter den naturlige produktion af mandligt kønshormon og hjælper dig med at bygge muskelmasse og øge din styrke. I pakken medfølger også en smart shaker med RAW-tryk, udstyret med et mixer-net for shakes uden klumper.

  • Gainer til øget muskelvolumen
  • Avanceret kreatintilskud for styrke og udholdenhed
  • Hormone Support Complex til opbygningsfase
  • Shaker med RAW-tryk

Gainer til hurtigere vægtøgning

RAW Extreme Gains repræsenterer næste generation af kraftfulde gainers. Extreme Gains er designet til at give en intensiv kalorietilførsel og en unik blanding af både hurtige og langsomme kulhydrater fra havre. Dette sikrer en stabil og jævn tilførsel af energi uden at forårsage blodsukkerfald.

Hver portion af RAW Extreme Gains indeholder hele 40 gram protein og i alt 640 kalorier. Formlen indeholder energirige MCT-fedtstoffer og et specialmiks af Muscle & Creatine Injectors, som hjælper med at øge muskelvolumen og give en fyldigere krop. En ideel gainer til bodybuildere, atleter og kampsportsudøvere, der stræber efter at øge i vægt og maksimere deres gains.

Avanceret kreatinkompleks med tre slags kreatin

RAW Extreme Creatine er det optimale kreatin til dig, der ønsker at bygge muskler, øge din styrke og forbedre din udholdenhed. Et avanceret tilskud specielt udviklet til dem, der satser hårdt på deres træning og vil se klare resultater.

RAW Extreme Creatine indeholder en kraftfuld blanding af tre forskellige typer høj kvalitets kreatin, hvilket hjælper med at maksimere dine kreatinniveauer. Desuden er formlen beriget med citrullin, beta-alanin og OPC, ingredienser der samarbejder om at give dig optimal præstation og hurtigere restitution.

T-booster i opbygningsfasen

RAW Test er en kraftfuld T-booster, som er designet til at hjælpe dig med at bygge muskelmasse og øge din styrke ved at understøtte kroppens naturlige produktion af mandligt kønshormon. Den avancerede formel indeholder en potent blanding af ingredienser, blandt andet zink som bidrager til at fremme en normal DNA-syntese og opretholde et balanceret hormonelt niveau i blodet, sammen med D-asparaginsyre, trans-resveratrol og acetyl-l-carnitin. RAW Test er lige så kraftfuld som den er høj doseret - ideel til opbygningsfasen.

Shaker til indhold uden klumper

I pakken medfølger en RAW SmartShake Lite Medium, en generøs shaker med en kapacitet på hele 800 ml. Et mixer-net i toppen af shakeren sikrer, at indholdet bliver klumpfrit. Perfekt til at blande din gainer, proteinshake, PWO eller aminosyrer til en glat og jævn konsistens.

Varemærke

Svenskt Kosttillskott
Levering og betaling

Lær mere

 
5 tips til øget muskelmasse

5 tips til øget muskelmasse

Fem vigtige og enkle tips til at øge muskelmassen.
 
Tre stærke facts når du vil øge muskelmassen

Tre stærke facts når du vil øge muskelmassen

Vi har 3 stærke facts til øgning af muskelmassen!