Mine sider
Mine sider
Inspirerende læsning | Kost & kosttilskud | Træning | Opskrifter | Ambassadører

Tun- og æggesalat med havreris

En kaloriefattig ret med havreris og cremet tunfiskrøre, som passer perfekt som en let frokost eller til diæten.

Perlebyg serveret med tun- og æggerøre.

Ingredienser
Næringsværdiper portion
Energi361 kcal
Protein27 g
Kulhydrater32,3 g
Fedt12,5 g
Fibre5 g
4 portioner
4 æg
200 g tun i vand
1/2 dl finthakket forårsløg
4 spsk let creme fraiche
2 knsp salt
1 knsp sort peber
4 portioner havreris

Tilberedning

Hårdkog æggene og skyl dem derefter under koldt vand. Pil og hak æggene groft.

Hæld vandet fra tunfisken og hæld den i en skål.

Bland æg, forårsløg og creme fraiche i. Smag til med salt og peber.

Kog havrerisen og server med tunfisksalaten. Pynt med lidt finthakket forårsløg.

Var denne artikel en hjælp?   Ja   Nej