Fedtforbr�ndingspakke 30 dage, Di�tprodukter - Svenskt Kosttillskott
Bild saknas

Fedtforbrændingspakke 30 dage

Pakken indeholder

Diet Carnitine, 60 kapsler
Diet CLA, 60 kapsler
BURN
120 kapsler, Med Koffein

Pakkepris

685 kr
På lager
Fri fragt!
Hurtig levering  

Fragtmetode

FragtmetodeSendesLeveringstid
Bringi dag 13:001-3 arbejdsdage
Postnordi dag 14:001-3 arbejdsdage
Instabox Homei dag 16:001-2 dage
Instaboxi dag 16:001-2 dage
Budbeei morgen 9:001-2 dage
Budbee Boxi morgen 9:001-3 dage
 • Produktbeskrivelse
 • Næringsindhold
 • Skriv en anmeldelse
 • Levering og betaling
Næringsindhold
Produktbeskrivelse

30-dages fedtforbrændingspakke

Med denne pakke sætter du fart på fedtforbrændingen, uden at tabe muskelmasse. En perfekt grundpakke til dig, som har trænet et stykke tid, og gerne vil have, at musklerne bliver tydeligt definerede, men uden at tabe vægt i form af muskler.

Fedtforbrænding Kickstart er en 30-dages pakke, som indeholder de følgende produkter:

 • Core CLA for at modvirke, at der lagres fedt i fedtvævet
 • Core Carnitine som er en vigtig del af fedtomsætningen
 • BURN for at øge præstationen, sænke appetitten og øge forbrændingen.

Tips! Vi du primært fokusere på vægtreduktion, kan du overveje vores pakke Vægtreduktion Kickstart!

Sådan fungerer kosttilskuddet

Tilskuddet i Fedtforbrænding Kickstart hjælper dig på flere forskellige måder med at øge energiomsætningen i kroppen, afbalancere blodsukkeret og anvende fedtsyrer som energi. Dette kombineret med træning kan føre til en lavere fedtprocent, opretholde muskelmassen og føre mere definerede muskler. Hvis du har styrketrænet for at blive stærkere, vil du formodentligt ikke gå på en klassisk slankekur, da du så risikerer at tabe muskelmasse i stedet for fedt. Ved at tage tilskuddet i pakken med Fedtforbrænding Kickstart fokuserer du i stedet på at bibeholde muskelmassen, og anvende fedtsyrer som energikilde.

Fedtforbrænding Kickstart består af tre forskellige kapsler, som alle med fordel kan tages sammen med et måltid. De fleste skal tages straks om morgenen, og dernæst supplerer du med BURN sammen med træning, da det indeholder ingredienser, som hjælper dit med at give træningen en tand til. På træningsdage tager du også Core Carnitine sammen med træningen, men på hviledage tager du disse om morgenen i stedet for. Sammen danner kapslerne og dit træningsprogram de perfekte forudsætninger for maksimal fedtforbrænding, selv på de dage, hvor du ikke træner.

Doseringsskema:

TilskudMorgenInden træningAften
Core CLA1 kapsel1 kapsel
Core Carnitine(2 kapsler på hviledage)2 kapsler
BURN*2 kapsler2 kapsler

* Vent 5 timer mellem hver portion BURN, og undgå at tage kapslerne efter kl. 19.00.

Mere om produkterne i pakken

 • Core CLA er en fedtsyre i form af omega-6, som har vist sig at kunne hæmme et enzym, som indgår i fedtopbyggende processer i kroppen. Core CLA er et 100 % naturligt tilskud med hele 1000 milligram CLA pr. kapsel, hvor mindst 80 % indeholder aktive isomerer, hvilket gør Core CLA til den mest potente på markedet. CLA er også en antioxidant, så den beskytter cellernes nedbrydning og hjælper immunsystemet.

  "Selvfølgeligt det indlysende valg! Jeg er egentlig lidt af en madgris, som kan spise stort set alt, men med disse forsvinder min store appetit, og jeg går derfor ned i vægt uden det store problem. Jeg kan virkelig anbefale CLA! :)"

  - Elvira, 2017-10-12

 • I BURN findes flere interessante stoffer til fedtforbrænding: cholin, som er en del af fedtmetabolismen, Opuntia Dilleni, som virker appetithæmmende og capsaicin, som har en naturlig virkning på kropsvarmen og forbrændingen. Desuden indgår krom, som hjælper med at regulere og opretholde normale blodsukkerniveauer, hvilket hjælper med at holde sukkertrangen på afstand. BURN fås både med og uden koffein, hvor varianten med koffein er ekstra opkvikkende, så du kan præstere dit bedste.

  "Et rigtigt god kosttilskud, det er ikke kun lysten til søde sager, der er faldet, jeg har heller ikke meget lyst til at småspise. Jeg føler mig mæt længere, og har energi til mere på træningscenteret."
  - Oscar, 2018-02-25

 • Core Carnitine tilhører et af de mere dokumenterede kosttilskud, og får frem for alt opmærksomhed, det det hjælper med fedtsyreomsætningen. Det sker ved at carnitin virker i den inderste del af cellerne, hvor fedt omdannes til energi, som kroppen så kan benytte sig af, i stedet for at lagre det. Core Carnitine indeholder hele 1500 milligram rent og letoptageligt L-carnitin pr. dosering.

  "Spiste to hver morgen i slutningen af min kulhydratfattige diæt, og efter den første kur kunne jeg virkelig se mine mavemuskler!"
  - Mange, 2013-05-20

Varemærke

Svenskt Kosttillskott
Levering og betaling

Lær mere

 
5 tips til øget fedtforbrænding

5 tips til øget fedtforbrænding

Når det handler om fedtforbrænding, findes der et utal at teorier og metoder.
 
Fedtforbrænding & Kosttilskud

Fedtforbrænding & Kosttilskud

Læs vores kvikguide til hvordan du effektivt øger din fedtforbrænding.