Mine sider
Mine sider
Inspirerende læsning | Kost & kosttilskud | Træning | Opskrifter | Ambassadører

Kokoskager med kaffesmag

Nyd en kop kaffe sammen med disse proteinrige kokoskager, som har en fyldig chokolade- og kaffesmag!

Ingredienser till ca. 12 kager:
12 friske dadler
3 æg
3 spiseskeer naturel kokosolie
1 teskefuld bagepulver
1 dl mandelmel
15 g hakket mørk chokolade
Till topping:
12 friske dadler
2 dl kokosfløde
2 skefulde Proteinkaffe
1 spiseske kakao

Sådan gør du:

1. Blend dadlerne sammen med æggene med en stavblender.

2. Bland vaniljesukker, mandelmel, kakao og bagepulver i en skål.

3. Tilsæt de tørre ingredienser i dadelblandingen og tilsæt kokosolie. Pisk det til en glat og luftig dej.

4. Hæld dejen i en smurt form med kokosolie, og bag ved 175 grader i 8-9 minutter.

Sådan laver du toppingen:

1. Blend dadlerne med kokosfløden med en stavblender.

2. Bland proteinkaffe og kakao, så det ikke er klumpet, og tilsæt dadel- og kokosblandingen. Lad blandingen køle af i køleskabet, mens kagerne afkøles. Smør blandingen på kagerne og drys med kokosflager.

Ingredienser:

 
Proteinkaffe
 
Kokosolie Neutral
 
Mandelmel RAW&ØKO

Var denne artikel en hjælp?   Ja   Nej