Inspirerende læsning | Kost & kosttilskud | Min målsætning | Træning | Opskrifter | Ambassadører

Kaffeis med protein

Elsker du kaffe? Så skal du prøve denne opskrift, hvor du kan nyde kaffesmagen, selv når du spiser en forfriskende is!

Proteinis med Proteinkaffe.

Ingredienser til 6-8 portioner:
100 g friske dadler
300 g kokosfløde
3 hele æg + 1 æggeblomme
100 g cashewnøddesmør (kan udelades for en lettere is)
2-3 skefulde proteinkaffe Proteinkaffe
2-3 spiseskefulde vand
2-3 dråber vanilje-stevia
2 spiseskefulde hakket sødmandel

Sådan gør du:

1. Fjern stenene og skræl dadlerne så godt som muligt.

2. Blend alle ingredienser undtagen proteinkaffe og vand i en foodprocessor eller med en stavblender, indtil det er glat.

3. Opløs proteinkaffen i et par spiseskefulde kogende vand og tilsæt det til isblandingen og blend igen.

4. Hæld blandingen i en beholder og frys i ca. 3-5 timer.

5. Tag isen ud af fryseren 20 minutter før servering, så den er nemmere at skovle op. Nyd det!

Ingredienser

 
Nicks Stevia Drops
 
Dadler uden sten
 
Cashew Smør ECO
 
Proteinkaffe

Tip til en kold kaffedrik: Bland 2,5 dl valgfri mælk med 2 skefulde proteinkaffe og blend eller ryst det i en shaker. Hæld det over is og top det med valgfri is, hvorfor ikke denne is?


Var denne artikel en hjælp?   Ja   Nej