Mine sider
Mine sider
Inspirerende læsning | Kost & kosttilskud | Træning | Opskrifter | Ambassadører

Kaffeis med protein

Elsker du kaffe? Så skal du prøve denne opskrift, hvor du kan nyde kaffesmagen, selv når du spiser en forfriskende is!

Proteinis med Proteinkaffe.

Ingredienser til 6-8 portioner:
100 g friske dadler
300 g kokosfløde
3 hele æg + 1 æggeblomme
100 g cashewnøddesmør (kan udelades for en lettere is)
2-3 skefulde Proteinkaffe
2-3 spiseskefulde vand
2-3 dråber vanilje-stevia
2 spiseskefulde hakket sødmandel

Sådan gør du:

1. Fjern stenene og skræl dadlerne så godt som muligt.

2. Blend alle ingredienser undtagen proteinkaffe og vand i en foodprocessor eller med en stavblender, indtil det er glat.

3. Opløs proteinkaffen i et par spiseskefulde kogende vand og tilsæt det til isblandingen og blend igen.

4. Hæld blandingen i en beholder og frys i ca. 3-5 timer.

5. Tag isen ud af fryseren 20 minutter før servering, så den er nemmere at skovle op. Nyd det!

Ingredienser

 
Nicks Stevia Drops
 
Cashew Smør ECO

Tip til en kold kaffedrik: Bland 2,5 dl valgfri mælk med 2 skefulde proteinkaffe og blend eller ryst det i en shaker. Hæld det over is og top det med valgfri is, hvorfor ikke denne is?


Var denne artikel en hjælp?   Ja   Nej