Op til 20% på varemærket Svenskt Kosttillskott, når du køber for 500 kr. i butikken. Læs mere»
Op til 20% på varemærket Svenskt Kosttillskott, når du køber for 500 kr. i butikken. Læs mere»
Intensiv v�gtreduktion, Di�tprodukter - Svenskt Kosttillskott
Bild saknas

Intensiv vægtreduktion

Pakken indeholder

Core Omega-3, 180 kapsler
Core Shirataki Nudler, 10 stk.
Diet Glucomannan, 180 kapsler
Core SmartShake Lite Medium
800 ml, Dark Black Transparent
Diet Shake
Vilde bær Yoghurt, 420 g
Diet Shake
Vilde bær Yoghurt, 420 g
Diet Shake
Vilde bær Yoghurt, 420 g
Diet Shake
Vilde bær Yoghurt, 420 g
Pakke
Du sparer 550 kr i forhold til ord. enhedspris.

Pakkepris

945 kr
På lager
Fri fragt!
Hurtig levering  

Fragtmetode

FragtmetodeSendesLeveringstid
Budbeei dag 9:001-2 dage
Budbee Boxi dag 9:001-3 dage
Bringi dag 13:001-3 arbejdsdage
Postnordi dag 14:001-3 arbejdsdage
Instabox Homei dag 16:001-2 dage
Instaboxi dag 16:001-2 dage
  • Produktbeskrivelse
  • Næringsindhold
  • Anmeldelser (1)
  • Levering og betaling
Næringsindhold
Produktbeskrivelse

Fokuseret vægttab på 30 dage

Vægttab Intensiv er pakken til dig, som er klar til at gå all in med en intensiv periode med vægttab. I denne pakke får du flere mættende produkter, som erstatter op til 2 måltider om dagen, hjælper dig med at regulere kalorieindtagelsen og samtidigt booste immunsystemet med en 30-dages kur.

De følgende produkter indgår i Vægttab Intensiv:

· Core Glucomannan, kapsler med 95 % ekstrakt af fibre fra konjacglucomannan, som hjælper med en langvarig mæthedsfølelse.

· Diet Shake som er en fiber- og proteinrig måltidserstatning, med god smag og et lavt kalorieindhold.

· Arctic Omega-3 med sunde fedtsyrer, som hjælper immunsystemet.

· Shirataki-nudler af konjacmel - et godt, kalorielet alternativ til pasta og nudler.

· Shaker til at blande dine måltidserstatninger i.

Hvordan anvender du produkterne i pakken?

Med Vægtreduktion Intensiv får du både kosttilskud i form af Core Glucomannan og kalorielette erstatninger af traditionelle levnedsmidler, så du nemt kan kontrollere din kalorieindtagelse. Glucomannan hjælper med at få dig til at føle dig mæt efter mindre portioner mad, derfor skal du tage 2 kapsler 3 gange dagligt før måltider. Shirataki-nudler er et betydeligt mere kalorielet alternativ til traditionelle kulhydratkilder som pasta, kartofler og ris. Test gerne de velsmagende retter som wokmad, da nudlerne i sig selv ikke har så meget smag, så de smager bedst med sovs, fond eller krydderier. Diet Shake erstatter 2 måltider dagligt, hvilket kan give dig et kalorieunderskud på cirka 600-900 kalorier dagligt. Diet Shake er fyldt med ernæring, protein og fibre, og fås i mange forskellige gode og cremede smagsvarianter. Blandes med vand eller mælk, sidstnævnte giver lidt flere kalorier.

Du afgør selv, hvilke måltider, du gerne vil erstatte med Diet Shake. En dag erstatter du måske frokosten og aftensmaden med en Diet Shake, mens du en anden dag drikker din shake til frokost og som mellemmåltid, og laver en god kyllingewok med nudlerne til aftensmad. Gør det, som passer bedst ind i din hverdag, for jo mere fleksibelt det er, jo nemmere bliver det at følge og gennemføre.

Doseringsskema:

ProduktMorgenmadFrokostAftensmadValgfrit
Core Glucomannan2 kapsler 30 minutter før.2 kapsler 30 minutter før.2 kapsler 30 minutter før.
Diet Shake*1 portion1 portion
Shirataki-nudler **1 portion
Arctic Omega-33 kapsler3 kapsler

* Erstat 2 måltider dagligt med Diet Shake.

** En pakke med Shirataki-nudler rækker til 2 portioner.

Sådan fungerer produkterne i pakken

Vægttab Intensiv er specialfremstillet for at hjælpe dig med at tabe dig på en skånsom men stadig effektiv måde. Kombiner de mættende produkter og kosttilskud med smart måltidsplanlægning, daglig motion og en stor dosis vilje for at optimere dine chancer for at tabe dig.

Sådan fungerer de forskellig produkter i pakken:

· Core Glucomannan er fibre i kapsler, som svulmer meget op, når de kommer i kontakt med væske. Det hjælper dig med at få en mærkbar mæthedsfølelse, hvilket så hjælper dig med at begrænse portionsstørrelsen, så du holder dig til dagens kaloriemål. Core Glucomannan indeholder et meget højkoncentreret, 95 % ekstrakt fra konjacrod, og er takket være de mættende egenskaber blevet et populært tilskud i forbindelse med vægttab.

· Arctic Omega-3 indeholder de nyttige fedtsyrer DHA og EPA, som er vigtige for et sundt hjerte-karsystem, og for immunsystemets normale funktion. Når du taber dig, udsættes kroppen for ekstra pres, hvilket kan åbne op for infektioner og sygdom. Immunsystemet fungerer som en beskyttelse mod disse virus- og bakterieinfektioner. Omega-3 har også vist sig at kunne reducere insulinniveauet, glucose og triglycerider i blodet hvilket er positivt i forbindelse med fedtforbrænding.

· Shirataki-nudler erstatter klassiske kalorierige levnedsmidler som pasta og ægnudler med et alternativ fremstillet af konjacmel. Nudlerne har en god smag, giver en god mæthedsfølelse og indeholder kun 14 kalorier pr. portion. Der er 20 portioner af disse gluten- og kulhydratfrie nudler i pakken, som du kan spise i stedet for pasta.

· Diet Shake er en udmærket måltidserstatning, som kun indeholder 100 kalorier pr. portion, men som alligevel mætter ordentligt. Produktet mætter, da det indeholder 3 gram fibre og 14 gram protein pr. portion, hvilket giver maven og tarmene noget at arbejde mad, og det giver en skøn mæthedsfølelse, som varer længe.

" Købte chokolade og blåbær/vanilje. Chokoladen smager supergodt og blåbær smager også godt. De smager og har slet ikke en konsistens af pulver, som andre har. Stil dem i fryseren ca. 20 min før, så de bliver rigtigt kolde, så smager de allerbedst. Er så glad for, at jeg fandt disse, for andet pulver, jeg har prøvet, har ikke smagt godt! Jeg kan virkelig anbefale disse. Nu vil jeg bestille flere smagsvarianter :) "

· Nathalie, 2018-08-20

Ved at kombinere disse produkter med en sund levevis med træning og en god kost, får du et godt skub på vejen mod dit vægttab. Desværre findes der ingen genveje til at gå ned i vægt, uden at fokusere på at dyrke motion hver dag og opnå et kalorieunderskud. Derimod hjælper produkterne i denne pakke med at føle dig mæt med mindre mad, hvilket effektiviserer dit vægttab, og hjælper dig med at opnå tydelige resultater hurtigt. Det hjælper dig også med at være motiveret i lang tid, trods den strenge diæt.

Varemærke

Svenskt Kosttillskott
Levering og betaling