Mine sider
Mine sider
Inspirerende læsning | Kost & kosttilskud | Træning | Opskrifter | Ambassadører

Snegle med proteinfyld

Bag saftige boller med proteinrig fyld. Bland hurtigt den superenkle grunddej og fyld dem med valgfrie smagsvarianter. Prøv dig frem til din favorit!

Snegle med proteinfyld ligger i et ildfastfad på et bord, klar til servering.

Ingredienser
1,5 dl vand
15 g gær
30 g smør
20 g rørsukker
170 g fint dinkelmel
100 g groft dinkelmel
1/4 tsk salt
1 scoop Core Casein, valgfri smag
1/2 dl vand
50 g smør
Nogle dråber sødemiddel
2 skefulde protein
1 dl vand
Næringsværdi1 bolle
Energi229 kcal
Protein13 g
Kulhydrater24 g
Fedt9 g

Fremgangsmåde:
1. Hvis du har adgang til en Kitchen aid: Læg vand, smør, gær og sukker i skålen og kør på mellem hastighed. Tilsæt mel og salt til sidst. Kør på mellem hastighed i 20 minutter. Lad dejen hæve i 3 timer i skålen, og bland derefter 1 scoop protein og 1/2 dl vand i og bland grundigt.

2. Hvis du ikke har adgang til en Kitchen aid: Smuldr gæren og hæld over fingerlunt smør og vand. Tilsæt sukker, salt og mel. Arbejd dejen godt, indtil du har en glat dej. Lad den hæve i 3 timer, og bland derefter protein og vand i, som du arbejder grundigt sammen.

3. For glatte boller deler du dejen og former glatte boller og lægger dem på en bageplade. Ønsker du fyldte snegle, ruller du dejen ud på et melet bord. Bland smør, sødemiddel, vand og proteinpulver i valgfri smag til en masse. Fordel denne jævnt på dejen. Rul dejen sammen og skær i 6-8 lige store stykker. Læg dem på bageplade eller i forme. Pensl med æg, hvis ønsket, og evt. pynt.

4. Bag i ovnen ved 200 grader i ca. 10-12 minutter, hold øje med dem! Sneglene er færdige, når de er gennembagte og gyldne.

Ingredienser

 
Core Casein


Var denne artikel en hjælp?   Ja   Nej