Op til 20% på varemærket Svenskt Kosttillskott, når du køber for 500 kr. i butikken. Læs mere»
Op til 20% på varemærket Svenskt Kosttillskott, når du køber for 500 kr. i butikken. Læs mere»
Muskelpakke Start , Tr�ningstilskud - Svenskt Kosttillskott
Bild saknas

Muskelpakke Start

Pakken indeholder

Core Creatine, 300 g
Core BCAA Powder
Fresh Pear, 400 g
Core SmartShake Lite Medium
800 ml, Dark Black Transparent
Core Whey Protein
Chocolate Milkshake, 1 kg
Pakke
Du sparer 142 kr i forhold til ord. enhedspris.

Pakkepris

425 kr
På lager
Hurtig levering  

Fragtmetode

FragtmetodeSendesLeveringstid
Instabox Homei dag 15:001-2 dage
Instaboxi dag 15:001-2 dage
Budbeei morgen 9:001-2 dage
Budbee Boxi morgen 9:001-3 dage
Bringmandag 13:001-3 arbejdsdage
Postnordmandag 14:001-3 arbejdsdage
  • Produktbeskrivelse
  • Næringsindhold
  • Anmeldelser (1)
  • Levering og betaling
Næringsindhold
Produktbeskrivelse

30-dages pakke som tager træningen til nye højder

Muskelpakken Start er til dig, som tager træningen alvorligt, og gerne vil opbygge muskler uden at have et kalorieoverskud, eller ophobe alt for meget væske. Pakken rækker til 30 dage, og passer til både mænd og kvinder, som er på jagt efter en lean muskelvækst.

Pakken indeholder følgende produkter:

Sådan fungerer Muskelpakken Start

Muskelpakken Start indeholder alt det, du behøver for at få så meget som muligt ud af den tid, du bruger i træningscenteret, for at opbygge muskler og blive stærkere. Vi har udvalgt produkterne meget nøje, så de supplerer hinanden, og giver dig de bedste forudsætninger for at få det resultat, du ønsker.

Tilskuddet er tilpasset til at blive taget før, under og efter hård træning, så du kan få så meget som muligt ud af træningen. Inden træningen tager du Core Creatine for at øge udholdenheden. Under træningen indtager du Core BCAA Powder for at hjælpe med muskelvæksten og udholdenheden. Efter træningen drikker du en proteinshake med Core Whey Protein for at fylde proteindepoterne, så dine nedbrudte muskler igen kan blive bygget op og blive stærkere end før.

Doseringsskema:

TilskudFør træningUnder træningEfter træning
Core Creatine1 port. 30-60 min før træning
Core BCAA1 portion
Core Whey Protein1 portion

Mere om produkterne i pakken

Core Whey højkoncentreret valleprotein har et proteinindhold på op til 80 % afhængigt af smagsvarianten. Proteiner er nødvendige byggestene, så du kan opbygge muskler - du skal gerne indtage op til 2-3 gram pr. kilo kropsvægt pr. dag. Derfor er proteinpulver en fleksibel måde at indtage en tilstrækkelig mængde protein på, så du optimerer muskelvæksten mellem træningssessionerne. Valleprotein er et perfekt restitutionsmåltid, og vores Core Whey Protein har desuden et lavt indhold af fedt og kulhydrater, så kaloriemængden reduceres.

Core Creatine indeholder kreatin som er nødvendigt for at kroppen kan danne ATP, et brændstof ved fysisk udmattelse. Core Creatine optages hurtigt af kroppen sammenlignet med andre kreatintilskud, hvilket indebærer, at du kan få gavn af kreatin samme dag, uden nogen opladningsfase.

Når du tager kreatin inden træningen, maksimerer du din udholdelighed, så du kan løfte tungere, gøre flere repetitioner eller træne i længere tid. Med en optrappet intensitet følger muskelvæksten naturligt med, og kreatinet hjælper dig med det. Desuden er kreatinet gavnligt for restitutionen. Du får den allerbedste virkning af kreatin, hvis det indtages på tom mave sammen med hurtige kulhydrater.

BCAA stimulerer proteinsyntesen og dermed muskelopbygningen ved at tilføre aminosyren L-leucin. Når kroppen mærker, at niveauet forhøjes, tolker den det som om, at det er på tide at påbegynde muskelopbygningen, hvilket er udmærket i forbindelse med muskelnedbrydende træning. BCAA hjælper også med at bibeholde din nuværende muskelmasse, hvilket givetvis også er en fordel. Core BCAA indeholder aminosyrer i fri form for at de hurtigt skal kunne komme ud i kroppen og begynde muskelopbygningen.

Varemærke

Svenskt Kosttillskott
Levering og betaling

Lær mere

 
Tre stærke facts når du vil øge muskelmassen

Tre stærke facts når du vil øge muskelmassen

Vi har 3 stærke facts til øgning af muskelmassen!
 
5 tips til øget muskelmasse

5 tips til øget muskelmasse

Fem vigtige og enkle tips til at øge muskelmassen.