Mine sider
Mine sider
Inspirerende læsning | Kost & kosttilskud | Træning | Opskrifter | Ambassadører

Bananpandekager med protein

Pandekager fungerer lige så godt til morgenmad og frokost som til mellemmåltid og dessert. Disse luftige bananpandekager er både proteinrige og glutenfrie. Nyd dem før eller efter træning, eller hvorfor ikke til morgenmad?

Proteinrige bananpandekager serveret med sirup, blåbær og revet kokos.

Ingredienser
Næringsindholdpr. portion
Energi294 kcal
Protein23 g
Kulhydrater15,5 g
Fedt15 g
Fibre3 g
2 portioner
1 banan
4 æg
1 dl hytteost
1 spsk kokosmel
2 knsp vaniljepulver
1 tsk bagepulver
Serveringsforslag:
Kalorie-fri pandekagesirup
Blåbær
Revet kokos

Fremgangsmåde

Blend bananen og æggene med en stavblender, og bland derefter hytteosten, kokosmelet og vaniljepulveret. Rør rundt, indtil du har en jævn og glat dej.

Form små klatter i en stegepande, og steg ved middel varme, indtil pandekagerne har fået farve og er faste i konsistensen. Server med kalorie-fri pandekagesirup, blåbær og revet kokos.

Ingredienser

 
Core Whey Protein
 
Core Plant Protein

Tip! Tilføj protein til dejen for at øge proteinindholdet, enten naturligt eller med smag!

Var denne artikel en hjælp?   Ja   Nej