Mine sider
Mine sider
Inspirerende læsning | Kost & kosttilskud | Træning | Opskrifter | Ambassadører

Glutenfrie blåbærmuffins

Lækre, glutenfri blåbærmuffins, der kan nydes med det samme eller fryses ned til senere.

Ingredienser, ca. 12 muffins
150 g smør
4 stk. æg
1 1/4 dl stevia strå
1 dl mandelmælk
2 spsk. vaniljesukker
1/2 dl hasselnøddemel
1 1/2 dl kokosmel
2 dl mandelmel
1 tsk. bagepulver
100-250 ml blåbær (afhængigt af præference)

SÅDAN GØR DU:

Forvarm ovnen til 175 grader. Smelt smørret i en gryde. Pisk æg og stevia luftigt i en skål. Tilsæt mælken, vaniljesukker og bagepulver. Tilsæt derefter melet og til sidst det smeltede smør. Til sidst foldes blåbærrene i. Hæld dejen i muffinsforme og bag i ovnen ved 175 grader i ca. 20 minutter. Hold øje med dem, da de nemt kan blive for bagte og tørre. Lad muffinsene stå under et viskestykke og hvil i ca. 15 minutter.

Tip! Vælg mel efter din præference og tilsæt eventuelt 2 spsk. jordnøddesmør til det smeltede smør.

Var denne artikel en hjælp?   Ja   Nej

Lær mere

 
Proteinrige boller

Proteinrige boller

Proteinrige og glutenfri boller, der passer både til morgenmad og mellemmåltid.
 
Hindbærtærte med proteincreme

Hindbærtærte med proteincreme

En sommerlig og mættende tærte for alle hindbærelskere.
 
Proteinbrød

Proteinbrød

At bruge bageprotein i brødet gør det både sundt og mættende!
 
Proteinrig havregrød med topping

Proteinrig havregrød med topping

Gør morgenmaden lidt mere proteinrig med denne lækre havregrød.
 
Brunkager med protein

Brunkager med protein

Nyttige, velsmagende og sprøde brunkager. Et must til jul!
 
Vitaminer og mineraler ved cøliaki & glutenallergi

Vitaminer og mineraler ved cøliaki & glutenallergi

Lær mere om næringsstoffer, der er særligt vigtige ved glutenintolerance.
 
Bananpandekager med protein

Bananpandekager med protein

Nyd luftige bananpandekager, der både er proteinrige og glutenfri.