Mine sider
Mine sider
Inspirerende læsning | Kost & kosttilskud | Træning | Opskrifter | Ambassadører

Proteinrige boller

Boller med højt proteinindhold, helt fri for gluten og tilsat sukker. Perfekte både til weekendens morgenmad og som mellemmåltid.

Proteinrige boller ligger på et bord, klar til servering.

Ingredienser 6 stk boller
NæringsværdiPer Bolle
Energi129 kcal
Protein8,1 g
Kulhydrater12,2 g
Fedt4,5 g
Kostfiber3,7 g
1 æg
2,5 dl mælk af valgfri type
2 dl revne gulerødder
1/2 dl rosiner
1/2 dl solsikkefrø
1,5 dl havremel
1 dl Core Whey Protein naturlig smag
1 spsk fiberhusk
2 tsk bagepulver
1 knivspids salt
1 tsk kardemomme
1/2 tsk kanel
Pynt med:
Birkes
Sesamfrø

Sådan gør du:

1. Forvarm ovnen til 200 grader.

2. Bland de tørre ingredienser sammen.

3. Tilsæt de våde ingredienser og bland godt.

4. Form 6 boller og læg dem på en bageplade med bagepapir.

5. Drys med birkes og sesamfrø.

6. Bag i midten af ovnen i 25-30 minutter. Brug en tandstik til at tjekke, om brødene er færdige. De er færdige, hvis tandstikken kommer ud tør. Server med dit yndlingspålæg og nyd!

Ingredienser

 
FiberHUSK
 
Core Whey Protein

Var denne artikel en hjælp?   Ja   Nej