Mine sider
Mine sider
Inspirerende læsning | Kost & kosttilskud | Træning | Opskrifter | Ambassadører

Proteinrig brownie-cheesecake

Den klassiske brownie præsenteres her i en sund variant med et højt indhold af protein og en top med cremet cheesecake, der får munden til at løbe i vand. Vi lover, at det er umuligt at nøjes med bare ét stykke.

Stykker af brownie-cheesecake ligger på en bradepande.

12 stykker
Næringsværdipr. stykke
Energi85 kcal
Protein5,2 g
Kulhydrater7,3 g
Fedt3,7 g
Fibre1,4 g
2,5 dl havremel
0,5 dl havregryn
35 g Core Casein Chokolade
1,5 spsk kakaopulver
1 knsp salt
1,5 tsk bagepulver
2,5 spsk stevia
1 spsk økologisk kokosolie
0,5 dl usødet æblemos
2 dl havremælk
Cheesecakecreme
100 g philadelphiaost 11 % fedt
75 g naturel kvark
1 spsk Core Whey Protein Vanilje
1 knsp vaniljepulver
1 spsk stevia

Tilberedning:

Bland alle tørre ingredienser i en skål. Tilsæt de våde ingredienser og rør, indtil alt er godt blandet.

Forvarm ovnen til 175o C.

Smør en form i størrelsen 15x15 cm.

Bag i 15-20 minutter og tjek med en tandstik. Kagen skal helst være lidt klæbrig indeni.

Lad kagen køle af, og forbered imens cheesecakecremen. Når kagen er afkølet, smør cremen over kagen og sæt den i køleskabet. Lad den stå i ca. 30 minutter, tag derefter kagen ud og skær den i 12 stykker.

Pynt eventuelt med lidt smeltet chokolade.

Klar til servering!

Opbevar kagen i køleskabet, hvor den kan holde sig i op til en uge.

Ingredienser

 
Core Casein
 
Core Whey Protein
 
Havregryn
 
Havremjöl
 
Grova havreflingor
 
Kakaopulver

Var denne artikel en hjælp?   Ja   Nej