Mine sider
Mine sider
Inspirerende læsning | Kost & kosttilskud | Træning | Opskrifter | Ambassadører

Svensk kladdkaka med protein

Svensk kladdkaka er altid godt, og her har du en opskrift på en superlækker og klæbrig en af slagsen med højt proteinindhold og lavt indhold af fedt og kulhydrater. God fornøjelse!

Kladdkage med proteinpulver

Ingredienser
50g Core Whey Protein Chokolade
110g, 2 æg
100g kvark
5g, 1 tsk kakao (sukkerfri)
30-50 dråber Nicks Stevia Drops (alternativt Nicks Use Like Sugar, efter anvisningerne)
1 tsk guarkernemel
1/3 tsk bagepulver
Næringsindholdper 100 g
Energi434,8 kcal
Protein68,5 g
Kulhydrater7,1 g
Fedt14,8 g

Sådan gør du:

Forvarm ovnen til 180C

Pisk æg, stevia (alternativt Nicks Use Like Sugar, efter anvisningerne) og guarkernemel i ca. 1 minut med en elpisker og rør derefter kvarken i.

Bland proteinpulver (Core Whey Protein, Core Protein eller Core Triple Protein anbefales), kakao og bagepulver i en skål og rør de tørre ingredienser i æggemassen.

Hæld dejen i en form med en diameter på 12 cm.

Sæt formen i ovnen i 12 minutter og tag den derefter ud og lad kagen køle af.

Server og nyd!

Ingredienser

 
Core Whey Protein
 
Kakaopulver Raw
 
Nicks Stevia Drops
 
Kakaopulver
 
Use Like Sugar
 
Guarkernemel ØKO

Var denne artikel en hjælp?   Ja   Nej