Core BCAA Powder, Tr�ningstilskud - Svenskt Kosttillskott
Bild saknas

Core BCAA Powder

3 / 5
Betyg: 3 / 5
BCAA med ekstra høj indhold af leucin.


- Fantastisk smag

- Fremmer muskelopbygning

- Hæmmer nedbrydning
Størrelse
400 g
195 kr
800 g
359 kr
-8%
Smag
Jordbær
Gave med i købet
Gælder t.o.m. 04/08
Core Smartshake Lite
600 ml, White
Lige nu får du en Core SmartShake Lite 600 ml med i købet, når du køber Core BCAA Powder! Produktet bliver automatisk tilføjet til kurven. Gælder ikke flerpak.

Vores pris

195 kr
Sammenligningspris: 487,50 kr/kg (5,85 kr/portion)
Køb mere
På lager
Fri fragt over 500 kr
Hurtig levering  

Fragtmetode

FragtmetodeSendesLeveringstid
Bringi dag 13:001-3 arbejdsdage
Postnordi dag 14:001-3 arbejdsdage
Instabox Homei dag 16:001-2 dage
Instaboxi dag 16:001-2 dage
Budbeei morgen 9:001-2 dage
Budbee Boxi morgen 9:001-3 dage
BCAA Energy
400 g
Core BCAA Energy
219 kr
4,0
4
Betyg: 4 / 5
Core BCAA Caps
180 kapsler
Core BCAA Caps
179 kr
5,0
5
Betyg: 5 / 5
RAW BCAA chew
150 tabl
RAW BCAA Mega Chewables
179 kr
Andre har købt

Produktrekommendationer

BCAA Energy
400 g
Core BCAA Energy
219 kr
4,0
4
Betyg: 4 / 5
Core BCAA Caps
180 kapsler
Core BCAA Caps
179 kr
5,0
5
Betyg: 5 / 5
RAW BCAA chew
150 tabl
RAW BCAA Mega Chewables
179 kr
Andre har købt
 • Produktbeskrivelse
 • Næringsindhold
 • Betyg: 3 / 5
  Anmeldelser (4)
 • Levering og betaling
Næringsindhold
Produktbeskrivelse

Info: Vi opdaterer i øjeblikket opskriften på Core BCAA Powder for at give dig endnu bedre indhold samt en endnu bedre smagsoplevelse. Indholdet kan derfor variere afhængigt af smag. Hvis du vil se det specifikke indhold for en smag, finder du det under Næringsindhold.

BCAA-drik i forfriskende smage

Svenskt Kosttillskotts Core BCAA Powder indeholder forgrenede aminosyrer af højeste kvalitet. BCAA, eller forgrenede aminosyrer, er i de seneste år blevet et af de mest populære kosttilskud at bruge i forbindelse med styrketræning. Dette er ikke så mærkeligt, da disse aminosyrer hjælper med at bevare eksisterende muskelmasse og stimulere opbygningen af ny muskelmasse. Vil du også tage din træning til næste niveau? Prøv vores aminosyrer og vælg blandt mange friske og opkvikkende smage!

 • Bidrager til muskelopbygning ved træning
 • Bidrager til effektiv restitution
 • Forgrenede aminosyrer (BCAA) med højt indhold af L-leucin
 • Essentielle aminosyrer i fri form
 • Flere forfriskende gode smage

BCAA med højt indhold af L-leucin

Core BCAA pulver fra Svenskt Kosttillskotts består af aminosyrerne L-leucin, L-isoleucin og L-valin, med et ekstra højt indhold af L-leucin. Ved et ekstra indtag af L-leucin får kroppen signaler om at begynde at opbygge muskler. For yderligere effekt er Core BCAA Powder forstærket med frit L-glycin, som frigiver kvælstof, og desuden vitamin B6, som hjælper ved metabolisering af aminosyrer. Alt for at stimulere musklerne mest muligt.

Aminosyrer 100 % veganske

Core BCAA Powder fremstilles gennem fermentering af glukose, som udvindes af majs. Dette gør, at vores BCAA er 100 % vegansk, da det fremstilles gennem glukose fra majs og ikke fra animalske fødevarer.

Læs mere - Stor guide om BCAA

Core BCAA Powder findes også i kapsler og hedder Core BCAA Caps.

BCAA i flere gode smage

Ved udviklingen af Core BCAA Powder har vores fokus, udover at skabe et så optimalt produkt som muligt, været smagen. Vi synes, vi har lykkedes godt og håber, at du også vil sætte pris på produktet. Når du blander din Core BCAA med vand, smager den nogenlunde som saftevand, men uden de unødvendige kalorier. Core BCAA Powder findes i et stort antal friske smage. Prøv dig frem for at finde din favorit!

Vores BCAA findes i frugtige og søde smage som Jordbær, Fresh Pear og Cola samt i mere friske og frugtige smage som Citrus Lemonade, Juicy Apple, Watermelon og Fresh Pear. Du finder også BCAA i smagen Citrus Passion Stevia, som er sødet med stevia (steviolglykosider). Den smager lidt som friskpresset juice af citron og passionsfrugt.

Tip! Core BCAA Powder findes i to varianter med forskellige sødestoffer. Vælg smage med Stevia, hvis du vil prøve BCAA med naturlig sødning fra steviolglykosider.

BCAA med koffein for ekstra energi

Har du brug for et ekstra energikick før eller under træningspasset, men vil stadig have et højt indtag af BCAA? Så kan vi varmt anbefale vores nye tilskud i Svenskt Kosttillskott-familien - Core BCAA Powder + Koffein. Dette produkt har samme gode indhold og base som Core BCAA Powder, men indeholder også koffein. Perfekt produkt for dig, som vil give dine muskler aminosyrer og din hjerne opkvikkende koffein.


Stor guide om BCAA

Årsagen til, at aminosyrer er blevet så populære blandt trænende mennesker, er på grund af deres egenskaber som en komponent i protein, som musklerne består af. BCAA bidrager til proteinsyntesen (muskelvæksten), både når du vil opbygge og bevare muskelmasse.

I denne guide gennemgår vi:

Kosttilskud af aminosyrer

Aminosyrer fungerer som byggesten til protein, som igen opbygger vores muskler. Der findes 20 aminosyrer i alt, som konstruerer proteiner med forskellige egenskaber. Af disse 20 aminosyrer er 8 af dem essentielle, livsnødvendige, og skal tilføres via maden eller gennem kosttilskud. Et ekstra tilskud af aminosyrer er populært, især blandt bodybuildere, for at opbygge og bevare muskelmasse. Kosttilskud af specifikke aminosyrer kan give en effekt, som almindeligt proteinpulver ikke kan. Protein skal nemlig nedbrydes, før det kan optages af kroppen, mens aminosyrerne allerede er opdelt og optages hurtigere af kroppen. En anden fordel ved aminosyrer i sammenligning med proteinpulver er, at de giver de positive effekter på muskelopbygningen uden at tilføje kalorier fra fedt eller kulhydrater. Dette er en af årsagerne til, at kaloriefattigt BCAA er blevet meget populært ved diæter, deff og træning for vægttab, når man vil tabe sig og samtidig bevare muskelmasse.

Billede af to personer, der træner og laver dødløft

Hvad er BCAA?

BCAA er en forkortelse af Branched-Chain Amino Acids, altså forgrenede aminosyrer, som består af de tre essentielle aminosyrer L-leucin, L-valin og L-isoleucin i forskellige proportioner.

L-leucin er den aminosyre, der typisk findes i størst mængde i BCAA. Den er nødvendig for at aktivere proteinsyntesen, den proces hvor muskelvækst finder sted. Leucinniveauerne angiver, hvor mange aminosyrer der er tilgængelige i kroppen. Hvis leucinniveauet er højt, starter proteinsyntesen. Ved et ekstra indtag af L-leucin får kroppen signaler til at begynde at bygge muskler. Leucin er også ekstra speciel sammenlignet med andre aminosyrer, da den ikke er glykogen, hvilket betyder, at den ikke kan omdannes til kulhydrater i kroppen.

L-valin er mest kendt for at give dig fokus og styrke den mentale præstation, hvilket er vigtigt og en fordel at have, når du træner for at kunne præstere. Den indgår også i proteinomsætningen og hjælper med at reparere væv.

L-isoleucin fungerer som en samarbejdspartner til L-leucin og anses at have en positiv effekt på proteinsyntesen.

De forgrenede aminosyrer indgår i proteinsyntesen, den proces der giver musklerne vækst. Der foregår konstant både nedbrydning og opbygning af muskler, og essentielle aminosyrer hjælper med opbygningen. Det har også vist sig, at BCAA kan bidrage til øget iltoptagelsesevne ved udholdenhedstræning2 samt nedsat træthed3. Det kan skyldes, at fysisk aktivitet mindsker BCAA-koncentrationen i blodet.

I en undersøgelse4 testede man, hvordan et tilskud af BCAA kan påvirke muskelnedbrydning og træningsømhed. 12 mænd skulle udføre 100 høje hop i træk. Halvdelen af forsøgspersonerne fik et tilskud af BCAA, mens halvdelen fik placebo. Derefter målte man effekten ved at se på flere forskellige fokusområder, herunder muskelnedbrydning og træningsømhed. Resultatet viste, at BCAA-tilskuddet havde en betydelig effekt på alle testområder og reducerede muskelnedbrydning, træningsømhed og tømning af kreatinlagre væsentligt sammenlignet med dem, der ikke tog BCAA. Denne undersøgelse viser, at et tilskud af BCAA som proteintilskud kan være gavnligt for dig, der ønsker at opbygge muskler eller bevare din muskelmasse, da aminosyrer indgår i protein, og det er protein, der opbygger vores muskler. Men der er stadig behov for mere forskning for at kunne fastslå, hvilken betydning et tilskud af BCAA virkelig har.

Hvornår skal man drikke aminosyrer for bedste effekt?

For at få mest muligt ud af et BCAA-tilskud, er det bedst at indtage det på tom mave før eller efter din styrketræning. Hvis man indtager aminosyrer tæt på et måltid eller spiser noget samtidig, konkurrerer man ikke kun om optagelsen i tarmen, man får også en langsommere optagelse, og kroppen vil ikke kunne nyde godt af de gode egenskaber ved aminosyrerne. Proteinsyntesen stimuleres af pludselig tilførsel af aminosyrer og ikke af en konstant strøm, så tag hele din dosis BCAA på én gang og ikke ved at nippe til det under træningen. Omkring fem til ti gram BCAA per dosering er passende.

Forskellen mellem BCAA og EAA

EAA er et andet populært aminosyretilskud, og det kan være svært at afgøre, hvad forskellen mellem dem egentlig er. EAA indeholder flere essentielle aminosyrer end BCAA. Begge er gode for dem, der ønsker øget muskelmasse eller forhindre en nedbrydning af den. Der er i dag alt for få studier, der viser, hvordan aminosyrerne i kombination med hinanden kan give størst effekt på proteinsyntesen, men EAA kan være god, hvis man vil sikre sit indtag af essentielle aminosyrer. BCAA har dog fordelen ved at indeholde en større mængde L-leucin samtidig med, at den ikke behøver at konkurrere med lige så mange aminosyrer og kan derfor optages hurtigere i kroppen. L-leucin er ifølge dagens forskning den mest betydningsfulde aminosyre for proteinsyntesen. Om du vælger EAA eller BCAA spiller sandsynligvis ingen større rolle, det vigtigste er, at L-leucin findes i rigelig mængde.

Hos os finder du flere forskellige smage af det lækre Core BCAA Powder samt alle vores BCAA-tilskud fra vores butik.

*Referencer:

Protein and amino acid metabolism during and after exercise and the effects of nutrition. Rennie MJ, Tipton KD. Division of Metabolism, Department of Surgery, University of Texas Medical Branch, 2000.

Effect of 6-week endurance training programme and branched-chain amino acid supplementation on histomorphometric characteristics of aged human muscle. Freyssenet D, Berthon P, Denis C, Barthelemy JC, Guezennec CY, Chatard JC. Arch Physiol Biochem. 1996.

Amino Acid Mixture Improves Training Efficiency in Athletes. Ohtani M, Sugita M, Maruyama K. American Society for Nutrition. 2006.

Exercise-induced muscle damage is reduced in resistance-trained males by branched chain amino acids: a randomized, double-blind, placebo controlled study. Howatson G, Hoad M, Goodall S, Tallent J, Bell PG, French DN. Journal of the International Society of Sports Nutrition. 2012.

Varemærke

Svenskt Kosttillskott
Betyg: 3 / 5
Produktanmeldelser (4)
Levering og betaling

Andre tilbudsprodukter

Alle kampagner
Core EAA Powder
400 g
Core EAA Powder
20%
164 kr
205 kr
4,6
4.6
Betyg: 4.6 / 5
Enough Proteinpulver
1 kg
Enough Proteinpulver
Gave med i købet
305 kr
Core PWO Zero
180 g
Core PWO Zero
20%
156 kr
195 kr
5,0
5
Betyg: 5 / 5
Proteinkaffe
285 g
Proteinkaffe
20%
111 kr
139 kr
2,0
2
Betyg: 2 / 5

Kunder der har købt dette produkt har også købt

Core Creatine
300 g
Core Creatine
125 kr
5,0
5
Betyg: 5 / 5
Andre har købt
Core EAA Powder
400 g
Core EAA Powder
20%
164 kr
205 kr
4,6
4.6
Betyg: 4.6 / 5
Core Whey Protein
1 kg
Core Whey Protein
205 kr
4,1
4.1
Betyg: 4.1 / 5
Andre har købt
BURN
120 kapsler
BURN
215 kr
4,0
4
Betyg: 4.04 / 5
Andre har købt
RAW Fury
680 g
RAW Fury
299 kr
4,0
4
Betyg: 4 / 5
Andre har købt
NAD+
60 kapsler
Healthwell NAD+
355 kr
4,5
4.5
Betyg: 4.54 / 5
Andre har købt
Core Protein Pro
3 kg
Core Protein Pro
939 kr
4,7
4.7
Betyg: 4.67 / 5
Andre har købt
Lions Mane
60 kapsler
Healthwell Lions Mane
195 kr
4,7
4.7
Betyg: 4.71 / 5
Andre har købt
Q10 300
60 kapsler
Healthwell Q10 300
375 kr
4,3
4.3
Betyg: 4.29 / 5
Andre har købt
Ashwagandha Prem.
120 kapsler
Ashwagandha Premium
195 kr
4,6
4.6
Betyg: 4.59 / 5
Andre har købt
RAW Rampage
500 g
RAW Rampage
259 kr
5,0
5
Betyg: 5 / 5
Andre har købt
Collagen Plus
90 kapsler
Collagen Plus
179 kr
4,4
4.4
Betyg: 4.44 / 5
Andre har købt
Acetyl L-Carnitin
60 kapsler
Acetyl L-Carnitin
179 kr
5,0
5
Betyg: 5 / 5
Andre har købt
NAC 600
90 kapsler
NAC 600
219 kr
4,8
4.8
Betyg: 4.75 / 5
Andre har købt
Phosphatidylserin 200
60 kapsler
Phosphatidylserin 200
299 kr
Andre har købt
Core Creatine Pro
340 g
Core Creatine Pro
235 kr
Andre har købt
Vitamins Man
120 kapsler
Core Vitamins Man
169 kr
5,0
5
Betyg: 5 / 5
Andre har købt
Core ZMA Pro
180 kapsler
Core ZMA Pro
235 kr
4,0
4
Betyg: 4 / 5
Andre har købt
Magnesiumbisglycinat
90 kapsler
Magnesiumbisglycinat
125 kr
4,9
4.9
Betyg: 4.92 / 5
Andre har købt
Betain HCL
120 kapsler
Betain HCL
195 kr
4,9
4.9
Betyg: 4.88 / 5
Andre har købt
RAW Test
120 kapsler
RAW Test
275 kr
4,5
4.5
Betyg: 4.5 / 5
Andre har købt
Rosenrod Ekstrakt
80 kapsler
Healthwell Rosenrod Ekstrakt
139 kr
4,5
4.5
Betyg: 4.55 / 5
Andre har købt
Trippel Magnesium
90 kapsler
Trippel Magnesium
139 kr
4,5
4.5
Betyg: 4.5 / 5
Andre har købt
Vitamin D3 5000 IE+
120 kapsler
Core Vitamin D3 5000 IE+
139 kr
4,8
4.8
Betyg: 4.82 / 5
Andre har købt
Boswellia
90 kapsler
Boswellia Ekstrakt
235 kr
5,0
5
Betyg: 5 / 5
Andre har købt
Core PWO Zero
180 g
Core PWO Zero
20%
156 kr
195 kr
5,0
5
Betyg: 5 / 5
Liposomal Glutathion
250 ml
QURE Liposomal Glutathion
355 kr
5,0
5
Betyg: 5 / 5
Andre har købt
Core Performance
630 g
Core Performance
315 kr
Andre har købt
Siboba
60 kapsler
Holistic Siboba
375 kr
Andre har købt
Glucomannan Fiber
90 kapsler
Glucomannan Fiber
159 kr
4,0
4
Betyg: 4 / 5
Andre har købt
Diet Carnitine
60 kapsler
Diet Carnitine
159 kr
Andre har købt
Core ZMA
180 kapsler
Core ZMA
175 kr
5,0
5
Betyg: 5 / 5
Andre har købt
Lysin 1000
90 tabl
Lysin 1000
159 kr
5,0
5
Betyg: 5 / 5
Andre har købt
Biotin 10000
90 kapsler
Biotin 10000
299 kr
4,9
4.9
Betyg: 4.89 / 5
Andre har købt
Alfa Liponsyre 300
60 kapsler
Alfa Liponsyre 300
159 kr
4,7
4.7
Betyg: 4.71 / 5
Andre har købt
GABA 1000
90 tabl
Healthwell GABA 1000
235 kr
5,0
5
Betyg: 5 / 5
Andre har købt
Magnesiummalat
90 kapsler
Magnesiummalat
159 kr
5,0
5
Betyg: 5 / 5
Andre har købt
Citikolin
60 kapsler
Citikolin 250
275 kr
5,0
5
Betyg: 5 / 5
Andre har købt
Fyrrebark-ekstrakt
60 kapsler
Fyrrebark-ekstrakt
215 kr
5,0
5
Betyg: 5 / 5
Andre har købt
Gigant Pro Mass
2,8 kg
Gigant Pro Mass
315 kr
4,8
4.8
Betyg: 4.78 / 5
Andre har købt
Magnesium taurate
90 kapsler
Magnesium taurate
179 kr
4,3
4.3
Betyg: 4.25 / 5
Andre har købt
Ingefær Premium
90 kapsler
Healthwell Ingef�r Premium
219 kr
Andre har købt
Core ALC
200 g
Core ALC
305 kr
Andre har købt
SmartShake Lite
Light Purple
SmartShake Lite Svenskt Kosttillskott
42 kr
3,6
3.6
Betyg: 3.64 / 5
Andre har købt
Tyrosin 1000
60 tabl
Tyrosin 1000
195 kr
5,0
5
Betyg: 5 / 5
Andre har købt
Core Collagen Pro
340 g
Core Collagen Pro
259 kr
4,5
4.5
Betyg: 4.53 / 5
Andre har købt
Diet Shake
Chokolade
Diet Shake
215 kr
3,9
3.9
Betyg: 3.93 / 5
Andre har købt
Core Sports Drink+
1 kg
Core Sports Drink+
195 kr
Andre har købt
Core Protein Bar 2.0
12-pak
Core Protein Bar 2.0
4 for 3
179 kr
4,9
4.9
Betyg: 4.88 / 5
Andre har købt

Lær mere

 
Derfor er aminosyrer gode til din træning

Derfor er aminosyrer gode til din træning

Individuelle aminosyrer en række vigtige biologiske funktioner i kroppen.
 
BCAA: Grenede Aminosyrer

BCAA: Grenede Aminosyrer

Den lille guide til BCAA.
 
Træning og restitution under en opbygningsfase

Træning og restitution under en opbygningsfase

Ved bulk er det perfekt at øge din styrke og muskelvækst.
 
BCAA-SODAVANDSIS MED HINDBÆR

BCAA-SODAVANDSIS MED HINDBÆR

BCAA-sodavandsis med hindbær.
 
BCAA SLUSHIE

BCAA SLUSHIE

Lav din egen BCAA slushie.