Mine sider
Mine sider
Inspirerende læsning | Kost & kosttilskud | Træning | Opskrifter | Ambassadører

Pasta carbonara med ærter

Opskrifter på nemme hverdagsretter, der kræver minimal tid og få ingredienser, kan man aldrig få for mange af. Denne opskrift byder på cremet skinkesauce og blød pasta i en proteinrig og dejligt velsmagende kombination.

En tallerken med pasta carbonara med ærter.

Ingredienser
Næringsværdiper portion
Energi436 kcal
Protein25,7 g
Kulhydrater55,3 g
Fedt7,8 g
Fibre7,3 g
4 portioner
200 g røget skinke i skiver
3 dl mager madlavningsfløde
Salt & sort peber
400 g dybfrosne grønne ærter
4 port spaghetti eller bønnepasta

Tilberedning

Kog spaghettien efter anvisningerne på pakken.

Skær den røgede skinke i strimler og brun den let på en pande. 

Bland skinken og madlavningsfløden i en gryde og lad det simre i et par minutter. Smag til med salt og sort peber. 

Bland de grønne ærter i den kogte pasta og rør rundt. Servér spaghettien med skinkesaucen. 

Var denne artikel en hjælp?   Ja   Nej