Mine sider
Mine sider
Inspirerende læsning | Kost & kosttilskud | Min målsætning | Træning | Opskrifter | Ambassadører

Havregrødskage med hindbær

Havregrødskage med hindbær, hindbærkage med havre, havre-kage, hindbærgrød-kage eller ganske enkelt, bagt grød. Denne opskrift giver dig en helt blød, og lidt klistret, havregrødskage, som du kan toppe med, lige det du vil, en lækker måde at variere grøden på!

Ingredienser:
Ca. 40 gram Instant Oats
Drys-Let
Kanel
Kardemomme
Salt
80 g vanilje- eller naturelkvark
Vand
Valgfri mængde hindbær
Kartoffelmel
Topping:
Philadelphia light/let flødeost
Core Whey Protein Vanilla Milkshake

Sådan gør du:

Bland Instant Oats, Drys-Let, kanel, kardemomme og en knivspids salt. Tilsæt derefter vand og kvark, så det får en dejlig konsistens, ikke for flydende, ikke for tyk, cirka som en kagedej. Nu kan du smage til og se, om du vil have mere af en bestemt krydderi. Ønsker du mere protein, kan du tilsætte det i dette trin!

Bland frosne hindbær med lidt kartoffelmel (for at det ikke skal blive for flydende) og Drys-Let. Smør eller spray en mindre form med fedtstof, læg hindbær i bunden og hæld derefter forsigtigt dejen ovenpå. Ind i ovnen ved 150 grader i ca. 30-40 min, indtil den har fået farve og er stivnet. Så er det bare at vende kagen ud på en tallerken.

Top med Philadelphia, som er blandet med proteinpulver!

Tip! Prøv også at putte æbler, blandet med kanel, i bunden - for en dejlig æblekage.

Ingredienser

 
Core Whey Protein
 
Ægte kanel ØKO
 
Instant Oats

Var denne artikel en hjælp?   Ja   Nej