Mine sider
Mine sider
Inspirerende læsning | Kost & kosttilskud | Træning | Opskrifter | Ambassadører

Cremet morgenmad med kvark

Har du brug for lidt ny morgenmadsinspiration, så kan denne skål med kvark være noget at prøve. Med bær og frø smager den næsten som en dessert.

Kvark med topping i et glas, klar til at spises.

Ingredienser
Næringsværdipr. portion
Energi227 kcal
Protein24 g
Kulhydrater12 g
Fedt8 g
Fibre5 g
1 portion
150 g kvark
75 g hindbær
1 spsk græskarkerner
1 tsk hørfrø
1 tsk bipollen

Tilberedning:

Hæld kvarken op i en skål eller glasbeholder.

Top med hindbær, græskarkerner, hørfrø og bipollen.

Servér!


Ingredienser

 
Bipollen RAW & ØKO
 
Bipollen

Tip! Hvis du køber kvark med neutral smag, kan du med fordel blande lidt vaniljepulver i for en god smag.

Var denne artikel en hjælp?   Ja   Nej