Mine sider
Mine sider
Inspirerende læsning | Kost & kosttilskud | Min målsætning | Træning | Opskrifter | Ambassadører

Kalorielet og cremet lasagne

Nyd en lækker og let lasagne, som du laver uden bechamelsauce og med mager ost. Resultatet bliver en utroligt cremet og sund lasagne, der passer perfekt både før og efter træning.

Tip! Fordobl opskriften, hvis I er mange der skal spise, eller hvis du vil lave madpakker. Gør lasagnen glutenfri ved at bruge glutenfri lasagneplader.

Ingredienser
Næringsværdiper stykke
Energi359 kcal
Protein29,5 g
Kulhydrater28,8 g
Fedt13 g
Fibre2,5 g
4 portioner
6 lasagneplader
500 g hakkede tomater
400 g hakket oksekød (gerne magert)
2 pressede fed hvidløg (eventuelt hvidløgspulver)
1 tsk paprika
1/2 tsk spidskommen
salt
peber
100 g revet ost (mager)
Rucola og tomater til servering.

Tilberedning

Varm ovnen op til 225 grader.

Krydr det hakkede oksekød og brun det sammen med hvidløget i en stegepande, indtil kødet begynder at få god farve. Tilsæt de hakkede tomater og lad det simre ved svag varme i et stykke tid.

Smør en mindre, kvadratisk ovnform og læg to lasagneplader i bunden af formen. Dæk pladerne med et lag kødsovs og læg to nye lasagneplader på. Hæld endnu et lag kødsovs på og dæk igen med to lasagneplader. Hæld det sidste af kødsovsen på og pynt lasagnen med den revede ost. Sæt formen i ovnen i 30-40 minutter og server derefter med rucola og tomater i skiver.

Ingredienser

 
Celtic Havsalt Fint
 
Chilipulver Øko
 
Sort Peber Hel ØKO
 
Hvidløgspulver ECO

Var denne artikel en hjælp?   Ja   Nej