Healthwell Vitamin D3 5000 IE
- Normalt immunsystem
- Bidrager til optagelsen af calcium
Produktrekommendationer
- Produktbeskrivelse
- Næringsindhold
- (22) Anmeldelser
- Levering og betaling
Solens vitamin - vores mest højdoserede
I de mørke vintermåneder er det svært for mange at få nok D-vitamin, og derfor præsenterer vi nu vores mest højdoserede vitamin D-tilskud nogensinde: Vitamin D3 5000 IE fra Healthwell. D-vitamin har flere vigtige funktioner i kroppen, såsom opretholdelse af et fungerende immunsystem og styrkelse af knogler og tænder. Undersøgelser har også vist, at det er lettere at blive gravid gennem kunstig befrugtning, IVF, hvis du har de rigtige niveauer af D-vitamin i kroppen.
Vitamin D3 5000 IE indeholder naturligt fedt fra fåreuld og er et fedtopløseligt vitamin, der har brug for en lille mængde fedt for at blive optaget af kroppen.
- Passer godt i vinterhalvåret
- Naturligt fedt fra fåreuld
- Bidrager til den generelle sundhed
- Meget høj dosis, 5000 IE
- Letoptagelig form
Hvad er D-vitamin godt for?
D3-vitamin er kendt som "solens vitamin", fordi det dannes, når solens UVB-stråler når kolesterolet i vores hud. I Sverige er solen kun stærk nok til, at dette kan ske et par timer om dagen i sommermånederne. Den dosis D-vitamin, der dannes i huden i løbet af sommeren, kan lagres i kroppen, men er kun nok i et par måneder og normalt ikke hele vinteren. Ifølge Fødevarestyrelsen er D3-vitamin et af de vitaminer, som vi på de nordlige breddegrader risikerer at få for lidt af. D-vitamin har flere vigtige funktioner i kroppen. Det hjælper blandt andet med at regulere calciumbalancen, hvilket igen betyder, at det er med til at styrke skelettet og vores tænder. Cellerne og vores nervesystem har brug for D-vitamin for at fungere korrekt, og det er også en forløber for hormoner.
D-vitamin gør mig mere frisk og gladere.
- Lena
D-vitamin i mad
Den vigtigste kilde til D-vitamin er solen, som giver os 90% af vores D-vitamin. Derudover er der D-vitamin i fede fisk som laks, makrel og sild, samt æggeblommer og kød. Det findes også i skummetmælksprodukter, der ofte er blevet beriget med D-vitamin og nogle vilde svampe.