Mine sider
Mine sider
Inspirerende læsning | Kost & kosttilskud | Træning | Opskrifter | Ambassadører

Kylling med stegt ris

Bland alle måltidets ingredienser i én og samme skål, og nyd en saftig blanding af kylling, ris og grøntsager. Fungerer lige så godt til hverdagsmiddag som i madpakken!

Ingredienser
Næringsværdiper portion
Energi507,8 kcal
Protein40 g
Kulhydrater72 g
Fedt4,3 g
Fibre7,8 g
4 portioner
4 portioner naturris
500 g kyllingefileter
2 fed hvidløg, pressede
4 tomater
1 løg
1 lille agurk
1 lime, saften
Nogle kvister bladpersille
1 lille hvidkålshoved

Tilberedning

Kog risene efter anvisningerne på pakken.

Skær kyllingefileterne i mindre stykker og bland dem med de pressede hvidløgsfed og limesaften.

Hak løget fint og svits det let i en stegepande. Hæld derefter risene i og steg ved svag varme i nogle minutter. Hæld risblandingen i en skål, og steg derefter kyllingen i den samme stegepande, indtil den er gennemstegt.

Skær imens tomaterne i både og agurken i mindre stykker. Riv hvidkålen på et rivejern og bland den i risblandingen sammen med tomaterne og agurken. Bland endelig den færdigstegte kylling i ris- og grøntsagsblandingen og rør godt rundt, så det hele blandes. Pynt med lidt finthakket bladpersille.

Var denne artikel en hjælp?   Ja   Nej