Mine sider
Mine sider
Inspirerende læsning | Kost & kosttilskud | Træning | Opskrifter | Ambassadører

Torsk med peberrodsauce & kartofler

Giv torsken lidt ekstra smag ved at servere den med en smagfuld peberrodssauce. Perfekt både til madpakken og til middag.

En portion torsk med peberrodssauce og kogte kartofler på en tallerken.

Ingredienser
Næringsindholdper portion
Energi418 kcal
Protein43 g
Kulhydrater48,4 g
Fedt4 g
Fibre6,5 g
2 portioner
1 torskeblok á 400 g
1 tsk dild
Salt og sort peber
Vand
6 store kartofler
Peberrodssauce
1 dl mager madlavningsfløde
1 dl hvid madlavningsvin
2 spsk revet peberrod
Salt og sort peber

Tilberedning

Krydr torsken med salt, sort peber og dild og kog den i en bred stegepande, indtil den er hvid igennem, cirka 10-15 minutter. 

Kog kartoflerne i let saltet vand, indtil de er møre, når du stikker i dem med en prøvepind, cirka 20 minutter. 

Kog vinen op og tilsæt derefter madlavningsfløden. Tilsæt peberrod og smag derefter til med salt og peber. Server den kogte torsk med kartoflerne og peberrodssaucen samt valgfri grøntsager. 

Var denne artikel en hjælp?   Ja   Nej